Klänning

Tänkte visa min nya klänning och schal som jag köpte på Tjallamalla i Malmö i måndags. pappa och jag tog en tur ner med bilen på den gemensamt lediga dagen! ^^



jag köpte några andra plagg också, visar upp de senare idag om det finns tid. :)


Kaffe!

Jag tycker om kaffe! haha. när jag var i Malmö en gång för kanske 2 år sedan, smakade jag min systers Latte macchiato som består av jättemycket mjölk och pyttelite kaffe. Jag älskade det.. Men igår när jag fikade med syster och pappa, hade jag ont i magen. Veronica tyckte att jag skulle beställa in en liten kaffe med mjölk. Jag tyckte att det lät alldeles för starkt. Men sen tänkte jag, äsch, lika bra om det kanske hjälper magen. Så jag köpte en liten kaffe. och jag gillade det! Jag gillade det! kan inte fatta det själv. haha.. låter kanske lite mysko att jag blev förvånad. Iaf, idag fikade jag och pappa på Ebba´s fik, trevligt med en fredagskaffe.. och då beställde jag en cafe au lait. åh, det är ett så fint namn, CAFE AU LAIT. och det var så himlans gott! <3



jubjub.


Nästan alldeles för bra.

Igår var jag som sagt på Sundsgården och gjorde antagningstesterna. Det gick så himla bra! Precis som jag hoppats på. Sången kunde inte ha gått bättre, men teoriprovet var en aning för svårt. Jag är inte alls så hipp på att höra vilka ackord som exempelvis en trumpet spelar liksom.. Men den andra skriftliga delen var lite lättare. Menmen, jag tror att de går mest efter rösten faktiskt. åhhh! Det skulle vara så roligt om jag kom in.
Och om jag kommer in måste vi fira med tårta! eller nåt annat gott.



jubjub.


Sundsgården, here I come.

pepp, pepp. Ska snart åka till sundsgården och göra antagningsprover. är så sanslöst nervös. Har inte känt av någon nervositet förens igårkväll innan jag gick och la mig, och nu bara växer den mer och mer. iiiih! hoppas att det går bra och att jag även blir godkänd på teoriprovet. Sångdelen känns ganska lugn, sålänge jag inte skakar på rösten på grund av nervositeten. Ge mig en spark i baken!


jubjub.

Blåbär och banan

Ikväll har jag och mamma bakat frukostmuffins med banan och blåbär!



godnatt, jubjub.

Seven pounds.

Igårkväll spenderade jag kvällen hos min syster. Vi hyrde Seven pounds. Den nya filmen med Will Smith.
Den var så sorglig rakt igenom. Från början till slut. på något sätt känns det som att det har gjorts så många filmer, att det inte går att göra någon som får en att tänka, "den här var en ny en". Men denna gång har skaparen verkligen fångat det där. Vi kände oss nästan 100% säkra på hur slutet skulle bli och vi hade såklart helt fel. Otroligt bra, men som sagt, en av de sorgligaste någonsin. Rekommenderas starkt!

Efter filmen gick jag hem till Chaki och kollade på Kyle XY. Vi har kollat på en massa avsnitt av den serien. Helt sjukt spännande. haha.. Vi kollade fram tills att ögonen höll på att falla ihop. Sen fortsatte vi kolla när vi vakande idag. Jätte spännande verkligen. :) Måste kolla mer nästa gång jag sak dit. ^^

Nu är det dags att plugga lite kvintcirkel. magisk grej det där.
jubjub.

Lördag oh yes!

haj i havet! Igår när jag var hos Chaki så lekte vi i ett roligt program där man kan gör om och fixa till bilder på sig själv.. inte photoshop, utan det var mer likt såna där automater som finns i japan som -Foki- bloggade om när hon var där. skitkul var det.. Vi klippte ut mitt huvud och satt det på en annan kropp som åkte komotorcykel. skitkul, den rörde sig också. ^^ Synd att dem inte går att mms till datorn från mobilen, för då hade jag kunnat visa er några.. De är rätt coola. Istället får ni en bild på mitt nya linne som jag köpte igår. Så rött och fint.



Ha en finig lördagskväll.


Spotify is back on track!

yay! Eric the brother har fixat Spotify till mig igen! Känns otroligt bra.
Tråkigt att behöva trycka varje gång man ska byta låt på typ Youtube..
Men nu är det klart! och Tack ska Eric ha. :)

Förövrigt så har jag haft en lång, halvtrist skoldag idag..
Mest för att det ska vara så förbaskat kallt i alla salar,
att man är färdig att frysa till is även fast att man har en
extra kofta på sig. Det är ju snart Maj för tusan!

Efter skolan träffade jag mamma i stan, vi köpte skor till mig
som jag ska ha på studenten.. Blev ett par svarta ballerina
som jag behöver gå in en aning så att jag inte får världens
skoskav när vi springer omkring på glädjens dag! ^^

Jag köpte även ett par vinröda/lila strumpbyxor på H&M
för endast 20:-, väldans billigt tycker jag.. och ett linne för 49,50:-
Skitfint. har bild nedan...
Ikväll blir det religionsprov för hela slanten.. Har prov i kristendomen
imorgon.. Mindre kul, men tror nog inte att det kommer vara så svårt..



jubjub.



feel the springair.

Idag har jag haft fullt upp, bokstavligt talat. min dag har varit helt proppad med saker att göra, så nu är jag jättetrött.
Började med att jag vaknade bredvid min älskling, typ 1000 ggr, pga att han sätter sin alarmklocka 1½ timme innan vi ska gå upp -.- hahaha. Men klockan 07.45 steg vi upp och gjorde oss iordning. jag var i skolan vid 08.30 vilket betydde att det var 40 min tills min lektion skulle börja. Så jag gick och köpte jordgubbste i kafeterian. ^^

När jag varit på tre lektioner + lunchrast, traskade jag ner mot söder. på vägen dit träffade jag älskling igen, och vi gick och köpte apelsinjuice, sen väntade han med mig i stan tills min sånglektion började. jub. Efter lektionen väntade pappa och Daniel på parkeringen med bilen. Vi åkte till min skola och där lämnade pappa av mig och D. D och jag gick in i en ensemblesal och övade inför sjunguppvisningen som jag skulle ha. D skulle kompa mig. klockan 3 började sånguppspelet och jag och D var först ut. Det gick bra, men jag kände mer och mer hur det hettade till om kinderna. Brukar inte reagera på det viset annars. ush. Men det gick bra, och det kändes bra att bli kompad av Daniel.

Min skoldag var inte slut där. Efter sången skulle jag träffa min körgrupp och öva ihop stämmorna. Vi var klara vid 4tiden och efter det gick jag ner till stan och vaxade benen. Så oooont gjorde det! Men som sagt.. Vill man vara fin, får man lida pin. :) Nu känns det bara gött att ha det gjort. Efter det traskade jag hem, och åt lite mellanmål, och vid 18 tiden gick jag till Dunkers och kollade på när Imo skulle spela bas i sitt band. De hade uppvisning i RUMETT. Vid 19.15 träffade jag papi vid ica, vi köpte mat sen gick vi hem till mamma och kollade på hennes nyrenoverade vardagsrum. Nu är jag hemma och har nyss duschat. Är så trött att jag kanske till och med somnar innan jag hunnit skriva klart här.. Inte alls bra, för jag har en bild jag ska visa er också.



Tog bilden idag när jag träffat Chaki. ♥

jub.

Miranda-chan omedetoû gozaimasu

Idag fyller Miranda 8 år! och jag ska alldeles strax kila ner till ica och köpa henne något smaskigt att äta. blir nog någon guldburk med fisk, som hon brukar få vid större tillfällen ^^



Grattis sötnos, jub jub <3

Söndagsmys.

Igårkväll var jag, Marcus och Ida på besök i veronicas nya bostad!
Vi hyrde Sommaren med Göran, som var en rolig, men ganska dålig film tyvärr.
rekommenderas inte.. precis. Vi hade mysigt ialla fall, och smaskade på pop-corn och dippade grönsaker.



Tack för en mysig kväll. <3

Plugg, plugg, plugg och åter plugg...

Att plugga lönar sig! Herregud, jag blev precis klar med både min projektrapport och mitt muntliga framförande till svenska nationella som jag ska hålla på torsdag. Känns så enormt skönt att inte behöva lägga mer energi på att oroa mig över att det ska bli klart. Magen råkar liksom reagera lite för mycket på stressade situationer. Vilket inte är så trevligt, men nu ska det nog inte behöva hända denna gång minsann! hihi.

Hur känner ni av stress?
Tycker att det är ett mycket intressant ämne att diskutera. Alla reagerar så olika och jag tycker att det är så häftigt hur kroppen kan reagera fysiskt på stress och liknande. Hur liksom?

Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen, som förövrigt börjar lida mot sitt slut.
Det får bli musik och snackis med Veronica som sitter och sorterar papper på golvet bredvid mig. :)
Godnatt, jubjub.

Utomlandsresa till sommaren?

Heeej!
Har under den senaste månaden varit så sjukt sugen på att åka utomlands någonstans till sommaren. Vet inte vart precis, men typ någonstans där det är varmt, eller lagom varmt. Inte på någon solsemester, utan ett ställe där man kan yra omkring i nån storstad och shoppa, kolla på sevärdheter och äta glass!
Och nu funderar jag starkt på Prag faktiskt. Har hört att det ska vara ganska fint där osv. hmm... får se hur jag gör :)


bild från google.se

Och det skrämmer mig...

Känner inte riktigt att bilderna blev fullt så roliga att jag tänker lägga upp dem här. Fast jag ger er en bild, då jag precis har fixat morfars frisyr! Kan den bli så mycket fräsigare?



Godnatt allihopa.!

Påskbuffé.

I natt sov jag hos Chaki, jättemysigt, och igårkväll spelade vi tv-spel.. hahaha, så himla kul med bilspel, chaki tog ca 3-4 minuter på sig att komma runt en bana, för mig tog det 10 minuter! Så svårt, men ändå så kul. Jag bara satt där och skrattade.. ^^ Sen spelade vi ett spel där man väljer varsin figur, och så slåss man mot varandra, och under spelets gång så kan man utvecklas till olika monster och djur.. Jag blev en stor och tjock kanin en gång, och lyckades slå ner baby direkt. ush ush! vill pussa honom, inte slå..

Idag var vi iallafall och åt påskbuffé på scandlines, väldigt mycket mat, för ett bra pris. Jag åt en massa fisk såklart, finns inget bättre. Därefter blev vi bjudna på kaffe och te hos morfar.
Nu sitter jag med mitt tal som jag ska hålla på torsdag, muntligt nationellt prov i svenska B. så läskigt tycker jag, mest därför att jag inte känner mig så säker på vad jag ska skriva. Jag vet vad det ska handla om, och jag har valt ut både bild och text och de är helt perfekta till mitt ämne. Men jag är ändå väldigt osäker på vad jag ska skriva. Känns inte heller som jag har så speciellt mycket tid på mig.

Lägger in lite bilder från dagen senare.
jubjub.


Påskafton

Igår var det Påskafton, vi hade grymt fint väder och man kände verkligen av våren. 
Här kommer lite bilder som jag tog under dagen.

       
Vi åt lite, fikade, letade påskägg och strutar, mumsade lite till och...  



...Sen spelade vi Kinaschack!



Jag var laddad för att vinna, men kom tyvärr sist..
Senare på kvällen blev det lite mumsande på rester sen lunchen
och vid tiotiden stack jag ut och träffade Emelie & co.





Trevlig påskafton! ^^

Nyklippt!

Heej! Idag har varit en finfin dag, och jag har gjort lite olika skojiga saker, bland annat låtit klippa mina slitna toppar. Räknade ut att det var 5½ månad sedan jag gjorde det sist, så det är inte precis konstigt att det blivit slitet. Men det blev bra, och hon tog absolut inte mer än nödvändigt. Veronica klippte sig också och efter det gick vi till chocolatte och drack te.

Nu är jag hemma igen och har nyss bakat en sockerkaka till påskafton, gjorde den i formen som jag fick av min storebror i julklapp.. Så nu kommer kakan se ut som en stor ros! ^^
Ikväll ska jag hem till Chaki och mysa, var som sagt några dagar sen sist.
jubjub.


RSS 2.0