Kvällshäng.

Efter lite hattande hit och dit så blir det bara (bara och bara) häng med Anna och Emelie!



Ska träffa dem om 2½ timma.
hejåhå.

Onsdag.. känns som torsdag.

Idag var jag på min första körlektion på körskolan.. Det gick ganska bra och jag var verkligen lättad över att läraren var trevlig.. För efter ett samtal med honom förra veckan då han inte ens sa hejdå, var jag lite skeptisk till honom och tänkte.. det går väl att byta lärare ifall det inte kommer fungera? Men de är ju där för att hjälpa en och då kan de inte sitta och vara otrevliga liksom.. Vore lite udda.. Men en (av många saker) som jag måste lära mig när jag kör är att ta det lugnt.. jag gör allting lite för snabbt och då blir det lätt fel.

Ikväll ska jag träffa några tjejkompisar och vi ska ut och äta någonstans.. Anna och jag tänkte att vi kunde samla ihop några tjejer som inte känner varandara så bra, kan vara kul att lära känna nya personer. Anna och Emelie har träffats ett par gånger, men känner inte direkt varandra.. och jag känner inte Elin (annas komis) osv. :) Hoppas att det blir kuul!

Nu ska jag dricka mitt jordgubbste och göra ett delprov på körskoleinloggningen!

Pizzaaaa

Igår, (skriver väldigt ofta dagen efter) så åkte jag och mamma till Helsingör! En mysig sak man kan göra en dag liksom. Vi gick i alla fall in på en restaurang som ligger på en liten gård.. Vi har ätit där förrut och det är alltid lika gott. Min lunch blev en vegetariana! HUR GOD SOM HELST ;) tack för en mysig dag mami.




på kvällen åkte (fick skjuts av pappa) jag hem till Chaki.. Han skulle till skolan idag så vi sov ganska snart och vaknade redan klockan 6, sen snoozade vi fram till kl 07.15 haha <3 mysigt.
han är så söt.

Idag, när jag kom hem från honom åkte jag och Veronica till Malmö och träffade vår kusin Ninna! Så himlans skoj.. jag har inte träffat henne på 5 ÅR! Så det var verkligen kul. Vi åt god soppa, bröd som hon bakat och fruktsallad med te till efterrätt. ^^ NU är vi hemma och vi har också tränat intensiv.. SNART måste jag fixa lite bilder till NIWATOOOORIII-boken.

godnatt.

Yesterday

Igår startades dagen med en frukost på Espressohouse med syrran, Ida och Marcus. Som vanligt så tog vi alla varsin klassiker, bestående av scones, pålägg, te/kaffe, juice. gottgott! Efter det stack jag hem till mami, och vi drog nästan på en gång till Väla. Mitt ärende där var egentligen bara blondering, men det blev lite mer än så! Jag köpte nämligen ett par vårskor :D Har letat ganska länge efter ett par fina skor med lite högre klack som inte bara används till fest, och ett par såna hittade jag då..
De till vänster är mina.

De andra var också grymt snygga ^^ men lite väl dyra.

På kvällen gick jag och Emelie på en körkonsert, som en tjej i vår parallellklass ordnade som projektarbete, det var fint.. efter det gick vi till OJ, jag köpte 0.5 kg vindruvor och cashewnötter.. mums, så gick vi hem till henne och hängde med Mochi. :P (Emelies katt)


Mysdag.


sweet saturday

Idag har jag umgåtts med min älskling.. grr, får inte nog av hans doft, speciellt när han sover.. och så ligger man och luktar på hans varma nacke.. åww! :3
igåååår, så snöade det jättejättemycket och vi öppnade fönstret i hans rum så att det nästan snöade in, så satt vi där och tittade ut.. så vackert! men jag är ändå trött på att det är vinter.. vill att våren ska komma, vill använda en tunn, fin vårjacka. jag hade iaf mina converse när jag gick till Chaki igårkväll. lite småkallt men det funkade absolut.
pappa och jag är hos mamma nu, vi har ätit god middag och duckit massa jordgubbste osv. :3

puss hej.

Jag vet att du gillar körsbär.

JORRRRDGUBBBBBSTE <3 det är så gott, kan inte beskriva känslan när det på något sätt känns som glass i munnen. det är ju bara vatten. men ändå inte liksom.


Alla hjärtans dag <3



boy you turned my world around

i söndags var det alla hjärtans dag och jag var med min älskling. Först vakna jag hos honom, och så umgicks vi fram till 15.30. När jag sen var hemma, fixade jag till mig och gick till affären och köpte coca-cola till honom och jordgubbste till mig! Vid 19.30 dök han upp hos mig och jag bjöd honom på fiiiika. Röda vaniljhjärtan = Chakihjärtan. Han blev glad och tyckte att det var gott. :P Sen kollade vi på saw 2, haha, kanske inte den bästa <3dag filmen men ändå :)

Fredagsmiddag

Hej, är trött och nöjd efter en mysig kväll med Louise. Vi träffades vi 18 och gick till Viva, där käkade vi en riktigt god middag.. När vi kände oss klara där gick vi istället och satt oss på Mezo och drack varsin teeee. Efter det tog vi en kall vinterpromenad (ink. värmebänkarna) i hamnen. När jag kom hem efter 4 timmar, tog jag ett varmt fotbad och la mig på spikmattan i 30 minuter.. såå skönt.
godnatt.

ursäkta den lite oapptitliga mobilbilden, men det var faktiskt godare än det ser ut.

Niwatorichan aishiteiruyo

Har fixat och trixat med mina projektidébilder! Detta kommer bli bra :) 

にわとりちゃん 愛しているよ



jub

jordgubbjub. Jag längtar till fredag, vill pussa på baby nu och sova i hans fina lakan!!! NU!


(det där är inte babys säng, bara en fin bild som jag hitta på internet)

em. fika

Dricker nyponsoppa i min nya tröja! Är lättade över att ha fått mvg i det muntiliga provet i japanska som jag hade för nån timme sen. fick betyget på plats, så nu känner jag mig lättad. Ikväll blir det mer plugg.


Vad ska man göra på alla <3 dag?

hihihihi.. just nu sitter jag och tänker på vad jag ska göra med min babe på alla hjärtans dag. Det finns så mycket mysigt man kan hitta på osv, men liksom, jag vill göra nåt alldeles extra. Jag har några alternativ.. och ett av dem är det här:
Jag bakar <3kakor eller så bakar jag Chakihjärtan, (men då måste mami hjälpa mig, såååå pilligt) sen typ tänder jag en massa massa ljus på mitt rum osv, och så bjuder jag honom på fika, mys och pussar. är inte det ganska bra? Jag tycker att det låter ganska mysigt..

men jag vet inte, någon som har ett bättre alt.? ^-^


Det finns inga ord

Om jag hade kunnat haft hörlurarna i mina öron konstant hela tiden och om jag hade kunnat lägga in röd-skivan på min ipod så skulle jag lyssna på -det finns inga ord- non stop! Jag kan stolt säga tt jag blivit en smula besatt av den! OmgOmg, så bra *-* Och jag fattar inte vad det var för kille som ringde mig idag.. Varför finns det folk som inte tycker om mig och Chaki!!?? Åhh.. det känns så jävla obehagligt. Jag och Chaki har iaf bestämt oss för att byta nummer båda två och det känns bra. Tänker inte lämna ut det till nån som jag känner halvt. inte ens till nån skola, affär etc. Nej.
vill se dem igen.

jag ska aldrig ignorera dig igen.

Hej! Idag hade jag bara dans i skolan, vilket betydde att jag slutade kl 09.50, så när den lektionen var avklarad, gick jag hem och puggade lite sen åt jag lunch med papi. Efter en stund kände jag mig rastlös och tog en runda på stan. Hittade två tröjor.. likadana men olika färger och prickar.. jag kunde verkligen inte bestämma mig för vilken färg jag skulle ta, så jag mmsade en bild till Chaki som svarade att han tyckte den blå var finast.. Han har så bra smak, så det är super att fråga honom om sådana råd. ^^ Så den köpte jag..


Sen fikade jag med Anna, vi har inte setts på hur länge som helst känns det som, så det var jätteskoj :)
Fick en 19års present av henne. Två urfina muggar och en söt kylskåpsmagnet! <3 tack

Aishiteru Niwatori

Mitt namn på bloggen, Niwatorii, kommer från början genom min kärlekshistoria som jag delar tillsammans med min Chakris. Jo en kväll för ganska exakt ett år sen var vi ute en kväll och pratade om saker vi tyckte om.. Han sa att han älskade kyckling.. Han tycker verkligen att det är jättegott. Sen tyckte vi att kyckling var så kul att säga, kyccckkkling, chyyyykkkkling.. osv, hahaha, tillslut började jag kalla honom för kyckling. För han är söt som en kyckling. <3 När jag sedan skulle börja med ett projektarbete i skolan, valde jag efter många om och men att skriva en barnbok på svenska och japanska.. samma historia x 2, men på olika språk. och när jag skulle komma fram till vad den skulle handla om, funderade jag på vad som var/är viktigt för mig, och självklart kom ChakiLaki upp i mitt huvud. Men sen tänkte jag, hur ska jag få med honom i min lilla berättelse då? Efter en tids tänkande kom jag på Kyckling.. Jag tittade upp översättningen på datorn och det visade sig att Kyckling blev Niwatori på japanska. Efter det föddes min berättelse på det allra enklaste sätt. och nu är den snart klar.. men jag har fortfarande en del att fixa innan boken är ihopsatt. Ska nämligen använda mig av vulkan.se, det är en hemsida där man kan sätta ihop sin egen bok.. Det kostar självklart en liten summa, men det är det värt och jag vill att den ska vara perfekt när mina lärare får se det klara resultatet. Så nu är det ganska uppenbart varför jag heter Niwatorii här på bloggen! ^^ plus att jag tyckte att det var lite gulligt att lägga till ett i på slutet.


RSS 2.0