Lördagskväll med syrrorna

Igår var det lördag och jag vaknade hos Chaki, när jag kom hem vid halv 3 gjorde jag mig i ordning och därefter stack jag ochh Veronica hem till Ida och hade sushikväll! ^^ Vi gjorde vår egna sushi.. Mmmm!


Sedan hade Ida köpt ingredienser till marängswiss! :D


Imorse åt vi frukost på Espressohouse! Deras frukost är verkligen perfekt.. scones, juice och teeee <3 Vi stannade kvar där ett tag och spelade skip-bo. 



Vilken färg har själen älskling?

Läkarbesök idag och de brydde sig mer än jag faktiskt trodde att de skulle göra! Jag menar, oftast säger de bara.. Ja, ont i magen.. i din ålder brukar det bero på stress.. så det är nog det. Men nej, först fråga han allt möjligt, sen bestämde han att först kolla min fysiska hälsa genom att titta så att alla mina organ var i rätt storlek, och de var dem, så det betyder att jag inte är allergisk mot någonting.. Sen sa han att jag akulle få en medicin i ungefär en månad och de tog även en del blodprov i min arm.. Blev lite yr, för de tog tre hela rör med blod.. min rektion var  dock fnitter.. hahaha ;) Så ja, blir det inte bättre av tabletterna så ska vi ha andra samtal.. Men jag hoppas att det ska hjälpa. För övrigt så har jag tagit bort mitt smink och bytt om till pyjamas.. så skönt efter att ha gått omkring med kasande leggings hela dagen, men ack så snygga <9 heh.

NU ska jag iallafall lägga min ipod på laddning! Den har inte använts sen indienresan och jag börjar känna ett visst begär efter den i dessa kalla vintertider.

2007, 2008, 2009, 2010

BAD/NiCE HAIRDAY!


YouuuuTuuuube

Sitter och lyssnar på en aria från Carmen... wöööh, det är så svårt att sjunga så snabbt på franska. måste träna!!! o.o hehehe.. jag ska kunna texten mellan 00.30-2.00 http://www.youtube.com/watch?v=E2XyHfi50yE 
lyssna och lär! X) Iaf, Chakibabe var hos mig innan.. Vi kolla på MTV, de har så skumma program på den kanalen. hahaha, det var ett program som handlade om ett par som hade varit tsm i high school, och sedan brutit upp.. De hade nya partners, men sedan skulle det "gamla" paret spendera en vecka på ett hotell tillsammans, för att se om de ville ha tillbaka varandra. haha, alltså det var så fejkat så vi kunde inte låta bli att skratta åt det.. haha, och Chakis kommentar när det var slut: F**king h*e.. tss. men ja, helskumt alltså.. NU SKA JAG SOVVVVA!!!! Sweet dreams.

Kalas i lördags

I lördagskväll blev jag lite firad. och det tänker jag berätta om genom de bilder som togs under kvällen.


Fick presenter och blommor.


Vi åt!


Jag öppnade mina fint inslagna paket. :P


Lekte med ett av mina nya fotoalbum.


Sen kollade vi på gammla foton, från när vi var småååå.



Senare kom imo, och då firade jag med henne. ^^


haha ;)

banananan

oooh, jag ringde till vårdcentralen, hamnade i könummer tio. När det äntligen blev min tur så berättade jag hur det var. bla bla, hit och dit. sen gav hon mig en tid på torsdag em. så segt att vänta till torsdag liksom -.- men men, inte mycket att göra. Är så extremt trött, att jag inte vet vart jag ska ta vägen. skulle kunna sova hela dagen :s jag vaknade inte ens av väckarklockan imorse, och jag brukar tillochmed vakna mitt i natten ifall jag får ett litet sketet sms. Så pappa kom in och väckte mig 20 min senare än jag hade tänkt stiga upp. Och jag la mig inte sent igår, jag var hur trött som helst då med, så jag tog en ansiktsmask och la mig på spikmattan, tills jag blev ännu mer dosig och trött, sen somnade jag och veronica (som sov över) pang boom! ikväll ska förhoppningsvis Chaki komma hit en stund och göra mig lite lycklig. Vi får se om han inte har nåt annat å göra. Nu måste jag försöka få tag på pappa, sen är det skolan som gäller.. hej svej.

Kent

Sitter och lyssnar på KENT, och har ont i magen som vanligt. VARFÖR?

glutenallergisymptom:
● trötthet
● diarré, gaser och buller i magen
● viktnedgång
blåsor i munnen
● värk i skelettet
svårigheter att få barn.

Jag känner mig jättetrött mesta dels av dagarna. Har ont i magen då och då varje dag. har gått ner otäckt mycket, ställde mig på vågen imorse och då stod den på 44,5. :( så jäkla läskigt. Har ont i kroppen hela tiden.

okej, de här olika symptomen som jag har, kan bero på nåt annat. Jag och Chaki har haft det lite sharvligt (haha, stavning?) den senaste tiden och jag vet om att det är därför jag känner mig nedstämd och ensam.. men jag känner ändå av en trötthet som är så lustig och jag har inte ens orkat fundera på att träna på över en vecka. Jag känner mig överbelastad av tankar om skolan och att jag ska hinna med allting. Detta tyder på stress, och det kan kanske vara därför jag har ont i magen, men jag ska iallafall kolla upp det.. ska ringa en doktor imorgon.

Fick Kents nya skiva, Röd, i present av Ida och Marcus.


Vinterpromenad

Känner mig ganska lättad efter ett par dagars återkommande ångest. Kärleken är svår ibland.
Jag och Ida tog oss ut på en skön men kylig promenad och blev attackerade av en vild anka. lite underligt kändes det. Sen blev det långfika på falhmans, (tantcafét) :P Nu är jag hemmaigen och sitter och pluggar. här kommer ett par fina bilder.




<3



http://www.youtube.com/watch?v=LT8HHRtaH6I
 

lyssnar i repris :(

röda naglar

Nu är det lördagseftermiddag tyvärr. hade hellre sett att det var fredagen den 22a januari klockan 18.30 och att jag precis hade stigit in genom Chakis lägenhetsdörr och mötts av en härlig Chakipuss. Vi hade jättemysigt igårkväll. Blev en liten estetisk kväll, med origamivikning och röda naglar, film och miniriskakor. Vi lekte med Rin ji också <3 sååååååååååå söt. hihi, hamstern i huset.


Kan ni gissa vems fot som är vems? X)

Nu ska jag firas lite med soppa som papi och Veronica har gjort. sen blir det Chakihjärtan till efterrätt.
Ikväll ska jag och Emelie ut och roa oss.


seems that the world got a roll for me.



hej hej hej hej.
Idag gick jag upp väldigt tidigt. syrran sov över, så vi åt smarrig frukost och lyssnade på musik.
Min dag ska jag ägna åt bakning med mamma om en liten stund. sen blir det nog att läsa lite i min bok.
ikväll blir det ChakiLaki för hela slanten <3 Vad ska ni göra en sån här fin fredag?

19 19 19 19

Måste berätta om en sak som jag verkligen tycker mycket om.. förutom kardemumma, körsbär, thaimat och majs så älskar jag verkligen ICE TEA. hahahaha.. det är så gott! mmm.... och idag så bjöd min lillebror mig på Födelsedagsfika och då drack vi ice tea - (citron ska det va!!) :D och såhär fin var den:




She spider

IDAG FYLLER JAG 19! och ja.. det känns väl inget speciellt. Skulle istället kunna vara 18 ett år till sen fylla 20 liksom! XP Blev iaf "väckt" av sång och presenter, från tre glada människor imorse. mycket mysigt. :) hihi, sen blev det nyponsoppa och rostat bröd.. En stund senare var det skolan som gällde, och när vi hade kör så sjöng dem så fint för mig! Gillade Helens avslutning med pianot :P Nu är jag hemma igen och har stoppat i mig lunch.. Det skulle jag dock inte ha gjort.. kanske.. har fått ont i magen igen :( Det är nåt som inte riktigt stämmer..

Här får ni en bild på en glad 18-åring.. hehe, har inget fint kort på 19-åringen än.

sista dagen som 18-åring

Hej, det var ett tag sen jag bloggade osv. men det har sina skäl och jag tänker inte skriva nåt om det. Det blir så tråkigt att läsa då!! :) Idag har det iallafall varit min sista dag som 18 åring. Jag har inte gjort nåt speciellt, har haft ont i magen hela dagen och varit hemma. Men tack vare det så har jag haft tid att plugga och göra sånt som bara måste bli klart! Så det kändes ändå ganska skönt att stanna hemma. Har bland annat läst ca 14 kapitel i den boken som jag ska vara utläst på fredag.. har alltså 23 kap kvar :s känner mig en aning stressad fortfarande. Har pluggat på lite annat gojs också!

Ehm, träffade Chaki en stund också, (när jag kände mig bättre) kände att jag behövde lite luft.. Det blir så instängt att sitta inne en hel dag, och det känns även jobbigt att inte träffa Chaki.. Hade inte träffat honom sen i lördagseftermiddag, innan jag stack hem efter att ha sovit hos honom. >.< sååå lång tid :( Så jag känner mig lite lättare nu, efter att ha fått pussa lite på honom :3

Så fort jag blir lite kryare och mindre darrig ska jag börja blogga på riktigt igen.

PROOOOV

Imorgon har jag prov i arbetsmöljö och säkerhet! Sitter och läser på till det nu! Det är så extremt tråkigt :s
uuuushhhh!! + att min näsa rinner nåt otroligt mycket också. :( blä.... men MEN, imorgon är det fredag och jag börjar kl.10 så jag tänkte att min dag skulle se ut ungefär såhär:

x Vakna 07.00 och direkt sätta mig och blondera min utväxt.
x efter att det är klart osv, ska jag göra mig iordning.
x 09.45 går jag till skolan och gör proooov.
x slutar kring 13.30 typ, sen kanske fika med Ida?? ^^
x några timmar efter det har jag inte planerat..
x vid 18 eller 19, går jag hem till CHAKI <3 och är med honom tills på lördag.

Om min morgondag blir som det är planerat så kommer jag vara en mycket lycklig MiLLAN.


Cdställ (inlägg 100)

För några kvällar sedan städade jag bland mina skivor som bara stått uppstaplade i högar i min bokhylla hur länge som helst:


Och dagen efter hängde jag upp mitt nya cdställ!
Ska kanske hänga upp ett till (har extremt mycket skivor till än de som är i cdstället)


Känns skönare att ha ordning på sina skivor.

Nu till en annan sak. Ikväll ska jag och Chaki gå på bio och se "Sherlock holmes", tycker att den verkar så spännande ^^ Alla som jag vet har sett den säger att den är bra. Skulle vilja se Avatar nån dag sen också.

Och jag fick föresten reda på att man inte alls behövde kunna spela något biinstrument, på tal om skolan som jag ska söka till. Det är ju superbra, man kan alltså lära sig spela ett sådant under tiden man går där istället. Så nu kanske det inte är helt omöjligt för mig att börja där sen i alla fall. :D


Årstidsvägen

Idag efter skolan var jag och mamma på äventyr i Ängelholm för att titta på möbler, sen hade vi även bestämt att vi skulle äta på ett gästgiveri, men så var jag inte alls hungrig vid den tiden så vi åkte vidare till Laholm och gick runt där en stund! Sen åt vi på en restaurang som heter "Annabelle", jättemysig. Jag åt laxfilé och potatis.. mucho gott.. mamma åt nåt kött som var lite segt tyvärr.. Efter det åkte vi och tittade på huset som mamma och pappa bodde i innan vi barniqus kom till! :3 Jag fotade vägnamnet:


Men nu är jag hemma igen och efter att ha lyssnat på Tina Turners "Simpley the best" på högsta volym i bilen så växte mitt intresse för hennes musik.. haha, sitter och lyssnar hysteriskt nu! X) Ska snart lägga mig.


Skolan

Hej, har funderat över hur jag ska göra med mig själv efter gymnasiet. Allt kändes så enkelt förrut, jag bara sa ja men jag ska gå på sundsgårdens folkhögskola och sjunga klassisksång. Men jag har varit inne på deras hemsida nu och det lär inte bli så lätt som jag hade hoppats på att komma in på den till hösten. De har tre stycken olika intagningsprov:

1: Huvudinstrument
2: Biinstrument
3: gehörs och musiklära

Det enda som jag är riktigt säker i är huvudinstrument, alltså sång. Jag kan inte spela en endaste liten truddelutt på varken piano eller gitarr och jag lär inte kunna lära mig det heller fram till den 1 April (sista intagningsprovsdagen). Jag är heller inte så hundra på gehörslära, har läst A-krusen, men den sitter inte så där speciellt bra.... Wääh, jag har definitivt skaffat mig ett problem. Jag vill gå på en skola i skåne helst.. Vill absolut inte flytta än! Och jag vill helst fortsätta studera direkt efter gym. annars känns det så svårt att komma igång igen. :s Ush, känns inte alls bra det här. VAD SKA JAG ANNARS GÖRA NÄR JAG SLUTAT SKOLAN???? O.O :S


Loppan

Var för några dagar sedan i Höganäs med Veronica och Ida.. i var inne på Loppan och där hittade jag några finfina ramar för bara 15:- :o


Sen fikade vi på två olika ställen! Älskar att fika, så mysigt att bara sitta och dricka te och prata :)


Kalas

Igår firade vi Erics födelsedag, och istället för tårta hade jag gjort bakelser som såg ut såhär!



Faten är så himlas fina, köpte 8 st i olika färger i en femtiotalsaffär.

Eriiiic

Idag fyller min lillebror 17 år :3
Grattisssss <3

 

Wööööh, GRATTIS! :D :D


Syrris :3

Den 5 januari var jag i Malmö med min syrriskyrris :3
(köpte den svartvitrandiga tröjan)




05.45

Har fortfarande jullov och behöver inte gå upp särskilt tidigt, men idag och nu är klockan 05.45 och jag är klarvaken! Har legat och vänt på mig ett tag och kan verkligen inte somna om. Hade ställt klockan på 08.00, så det är ju om två timmar. Funderar på om jag ändå ska försöka vara uppe och inte lägga mig om en timme. Somnar man då istället, så är man ännu tröttare vid 8 sen. :s Aja papi går väl snart upp och äter frukost så :)
Hade en lustig dröm inatt, jag drömde att min syster gav mig tre små stenar som hon målat på... Den ena var blå med två små ögon och en ledsen mun, den andra var också blå med två små ögon, fast med en glad mun, och den tredje var blommig med två små ögon och en likgiltig mun... hmm, vart kommer det här ifrån? Hur kan jag drömma en sån här grej? Alla drömmar kanske inte måste ha med ens vardag att göra... vet inte?...

Spikar i ryggen.

Har varit en ganska lugn dag idag. Vaknade upp av en massa pussar hos Chaki, begav mig hemåt ca 40 minuter efter det, sen gjorde jag inget speciellt vettigt. Fikade med syrris vid fem-tiden, och nu har jag legat på spikmattan i 20 minuter.... mmmm, så skönt! Först gör det ont, sen blir man bara så otroligt sömnig och känner hur värmen sprider sig från ryggen till hela kroppen. Underbart, skulle kunna ligga en hel timme, men tror det får dröja ett tag, så att ryggen "vänjer sig". Det bästa är ändå att ligga i en säng, ligger man på ett golv (såhär är det iaf för mig) så svankar ryggen så mycket att den mästa lasten blir på svanskotan och axlarna, inte så skönt. Tycker att det ska vara jämnt över hela ryggen.. Sen finns det ju såna där spikkuddar. Undra vad man ska ha dem till? Hur anväder man en sån? Verkar obehagligt. :s

Aja, see u.


Pierca sig i tungan.

Idag vaknade jag och Chaki klockan ett, sen stack vi ner till stan för att han skulle pierca sig i tungan.. Han såg så skraj ut :P *sötnos* vill man vara fin får man lida pin <3 wääh, men det gick bra..
Jag hade aldrig vågat göra det i tungan dock :s
Ska snart till honom igen.. :3 ska ta med mig min gamla dvdspelare som jag hade till min gamla tv, hans dvdspelare (han har tre) bara leker med oss hela tiden, hackar och sånt :s så vi ska se om den här funkar bättre!


Crazy night.

På nyårsafton var jag somsagt med Emelie, vi åt pasta sallad och var allmänt galna.
Blev dock lite väl berusad av den där äpplecidern :s tssss. Här kommer lite bilder:


hahahaha, vi hade jättekul <3

Mitt 2009 (September-December)

September:
x Älskling kom hem :D och jag fick fina saker.


x Jag och Therése åkte till Stockholm och gick på Miyavikonsert.


x blev intervjuad och fotad av Ida (geeloo)


Oktober:
JAG OCH CHAKRIS HADE VÅR 1-ÅRSDAG! <3 :D


x Tjejkväll i Landskrona
x Åkte till Indien i två veckor:


Helt fantastisk resa.. som även sträckte sig in på November:
x Emelie fyllde 18 år & hade fest:


December:
x Smisk på julskinkan-premiär.
x Anna fyllde 18 & Chaki och jag var på ännu en fest:


x julafton <3
x Nyårsafton!

Blev väldans mycket bilder på dessa 2009-inlägg.. Men jag tycker att det blir mysigare då. :D


Mitt 2009 (Maj-Augusti)

Maj: Farmor fyllde 95! (bild från vintern 08)


x Det hände inte så mycket mer i Maj månad mer än att det var riktigt varmt.

Juni:
x Fick mitt allra sista skolsommarlov :,)
x köpte Myvizbiljetter
x Firade midsommar med imo kävlinge.
x jobbade tre veckor på IH.
x Tog massa fina bilder:


Juli:
x Åkte till Eskilstuna och firade farmor i några dagar.


x Tränade som en galning, (var duktig) X)

Augusti:
x Älskling åkte till Thailand :(

x Jag och Veronica åkte äntligen på våran Greklandssemester.

x Sen åkte jag till Stockholm med Louise


x Efter det väntade ännu en helg i huvudstaden, denna gång med Annnnis
x Älskling fyllde 20 år! (i Thailand)

 

 


RSS 2.0