Fisheye kiss

Hallojsan!

Måste berätta en sak. Att igår kom det hem en man till oss och gav mig ett paket! Jag fick skriva på en liten maskin sen rusade jag in för att öppna! och det var FISHEYEkameran som vi beställde från USA!!!! åååååhh, så häftigt. Nu saknas bara filmrullar.



jubjub.

tonfisk? Javisst.

En fullspäckad men lugn dag har jag framför mig. Förtillfället ligger Chaki i rummet intill och sover. Jag har städat toaletter och haft körlektion nu på morgonen. Snart dags för lunch, a la tonfisk.

jub

Stockholm a la Millis an Annis.

Hej och hå, här var det länge sedan jag hängde. Har haft fullt upp med sommarens alla godsaker etc, etc. Men idag, när klockan är så mycket som 06.57 tänkte jag ladda upp lite bilder från Annas och min kära stockholmsresa. Tänkte att det kunde vara lite roligt. Ska bara dra en snabbis om att papi och Eric har dragit till e-tuna för att hälsa på farmor, stan och underbara Borsökna och landet. Jag är sjukt avundsjuk, hehe, men man kan inte få allt. Har så himlans mycket med körskolan nu som jag bara måste göra. Det är därför jag inte sitter i bilen nånstans i Sverige med dem nu. buhu.. I vilket fall.. här kommer bilder!

DAG 1

Vi kom till Sthlm ungefär vi 13-tiden. Hungriga och halvtrötta efter resan (+ fullständigt förkyl och sjuk som jag var) Vi tog T-banan till Valhallavägen, där vi trodde att vårt hotell skulle ligga. Vilket det inte alls gjorde, men efter lite knep och knop, letande och ringandes till min pappa kom vi fram till att det låg på Sveavägen. Här har ni en fin bil på sötaste Anna, tillfixad på hotellet inför en kväll fylld av Opera.


Kungliga Operan var så himla fin. O Tosca var bara så brabrabra!


Vi firade vårkära Stockholmsresa med en sväng på T.G.I.F. Anna tog en Cosmopolitan och jag valde en alkoholfri smoothie. (Var som sagt så så sjuk, och gick på underbart pencilin) Vi hängde inte speciellt länge där, jag fick magknip så vi rullade till hotellet och nattade.

DAG 2

Dagen efter (fredag) stod shopping på listan!


Jag hittade ett par fina gamla solbrillor som jag blev förälskad i, men tyckte att 300:- var lite väl dyrt. (de rosa)


Vi gick vidare, provade hattar och sånt.


Monki


Beyond Retro. gooood, I love this shopishop. köpte en väska och ett par solbrillor. dessa var mycket snyggare och hade häftigare glas. bara 79:-


Lunch åt vi också.


ja, vad ska man säga. ;) vilka pussmunnar.


Innan hotellet på kvällen, efter shopping och Stockholmspromenad, åt vi världens största sallader i Gamla stan.


Jag med min nya solisbrillor och shoppingstuffs.

DAG 3

Dagen därpå satte vi på oss sommarkläderna och gick till Slottet.


Vi hade picknick, och väntade på att få se kungligheterna.


Det hände en himlans massa innan klockan slog 18.


och äntligen kom de, efter 6 timmars väntan.


Efter det var vi väldigt hungriga, så vi gick och åt kinamat.


vi avslutade kvällen med en enormus fika på ett mysigt ställe.


Tillbaka på hotellet hoppade och dansade Anna framför tvn. Hon var så himla lycklig över att vi hade sett Victoria och Daniel.

DAG 4

Sista dagen var en söndag. Vi segade som tusan och kom till stan vi 12tiden. då var det nästan direkt dags för lunch. Vi gick till Kulturhuset, där vi hade extremt bra utsikt.


Jag åt ännu en enorm kycklingsallad.


Sen hängde vi mest i stan.


Ben and Jerry´s


Anna köpte resväska ;P


Och sa hej till den hemlösa vargen. heh, om den var läskig.


Vi avslutade kvällen med thaibuffé. och efter det ett biobesök. Vi såg Youth in revolt, sjukt skum film och vi skrattade mycket.

DAG 5

Åka-hem-dag. måndag.

Hade så himla kul i storstan med bästaste vännen. Kunde inte haft roligare. Hade bara varit skönt att slippa förkylningen och sådär. Men jag antar att det är sånt man får ta. Hoppas att ni tyckte om bilderna. Vi hörs senare.
jubjub.


Hemma igen!

Hej allihopa!

Nu är jag hemma igen, efter flera fullspäckade dagar i underbara Stockholm, med underbaraste Anna. Vi har haft så himla roligt. Gjort allt möjligt, opera, shopping, ätit gott, bio, promenera i timmar, osv osv! Den perfekta personen att åka till en storstad med! Vi har även sett kungligheterna, hihi, himla söta var de när de stod på balkongen vid slottat och vinkade. Har fotat en del, men lägger upp det imorgonkväll.

pussss

Stockholm in our heart.

ååååh! Nu åker vi snart mot Stockholm. Ska bli så himla underbart och roligt. Jag Älskar Stoockholm. Älskar med stort Ä. ♥ hahaha, när Chaki frågade vad vi skulle göra i Stockholm var det en av mina fina förklaringar. Jag älskar Stockholm. I vilket fall. Näsan är inte täpp längre, MEN, jag har listat ut att jag har halsfluss. (halsfluff, hihi) och det känns ganska bra att "veta" det, för Annas mamma, som är docktor, har skickat med henne pencilin, och kan till och med skriva ut ett recept på mer ifall det skulle behövas. Så himlans bra ju. Vilken tur jag har! Så jag ska börja ta lite nu direkt när jag träffar henne på knutan. Sen fortsätta så länge som man ska. :)

Hoppas att ni alla får en fin helg, ska försöka blogga i storstan (om det finns internet på hotellet vill säga) Men annars så hörs vi när jag är i HBG igen. puss

jubjubjubjub ♥

do you want to marrie me?

Hej! Vi skippar -tycka-synd-om-mig-pratet- och går in på smycken! Åhhh, okej.. jag älskar verkligen smycken.. Speciellt armband och ringar. Halsband är fint, men jag vet inte.. trivs inte jättebra i det faktiskt. bara ibland, kanske till fest. Känner mig kvävd på något sätt. Iaf, jag håller på och letar efter fina ringar att bära. Saken är den att jag är lite snål när det gäller smycken. Jag tycker seriöst att det är allllldeles för dyrt att köpa en ring över 100:-, till och med det är lite dyrt tycker jag. Jag hittar ständigt snygga ringar, men köper dem aldrig pga att jag tycker priset är för högt. När jag och pappa var i Malmö i våras, hittade jag snyggaste ringarna någonsin inne på Tjalla malla.. De kostade dock 195:- och de fanns i såååå så många färger att jag varken kunde bestämma mig eller inse att de var värda priset. Ångrar mig ganska mycket nu, men jag tänkte att jag skulle ta en titt på Tjalla malla i Stockholm. Ifall vi hinner till Söder, för jag tror att affären ligger där nämligen. Fick 500:- i presentkort där av min syster i studentpresent. Men vi får se :)



jubjub.

Plz

Det ser inte ut att vilja ge sig.
har provat ALLT!

x strepsils och mucoangin
x nässpray
x alvedon
x skedvis med honung
x glass
x varmmjölk med honung
x te med honung
x dusch och fotbad
x vicks salva

Någon som har ett annat tips? Eller är det helt enkelt så att jag bara får stå ut och vänta?
En sak som jag är lite rädd för är iaf det kommer bli värre när jag är i stockholm?!
Jag har iochförsig varit hemma hela dagen idag och tagit det lugnt, även igår och i förrgår...
Så borde jag inte bli bra snart? Ska ta det väldans lugnt imorgon också. Bara tågresa, sen opera.. Inget annat.

jubjub.

What a night!

Godmorgon!

Ni skulle bara veta vilken hemsk natt jag har fått stå ut med. Herregud alltså.. Jag har som sagt blivit väldigt väldigt snuvig. Blandar man snuvighet och snorighet med att sova så blir det ingen bra kombination alls. Jag sov hos Chaki i natt och vi hade hur mysigt som helst igår kväll. Men när vi väl bestämde oss för att sova var klockan ganska mycket, samtidigt som ingen av oss var trötta. Men eftersom vi var tvugna att stiga upp klockan sju idag, så fick det bli sängdags iallafall. Jag somnade förvisso efter ett tag, men vaknade ett flertal gånger då jag hade extremt ont i halsen, plus att näsan var totalt igentäppt. (förlåt, detta kanske är tråkigt att läsa om) FRamåt 5tiden imorse vaknade jag och var tvungen att dricka vatten. Helt krut torr i halsen. Det hjälpte lite, men hade fortfarande ont. Sen låg jag vaken till klockan sjuuuu.. i tvåtimmar alltså! Rena mardrömmen! Hade jag enbart varit sömnlös hade det inte gjort något. Men eftersom jag hade ett huvud som jag helst ville byta ut, så var det inte så speciellt kul. Nej minsann.

Nu till något annat. Jag är hemma och tänker stanna här precis hela dagen, imorgon åker viiiii! iiih, det ska bli så himla kul. Vi kommer upp ungefär kl.13... Sen sticker vi säkert direkt till hotellet. Och på kvällen, så ska vi gå på OPERA! heh! Vi ska se Tosca. Pappa och jag har sett den tillsammans en gång. Men det var på "bio". De sände direkt från Metropolitan i New York. Den här gången är det live på Kungliga operan. Ska bli så himla häftigt.

jubjub.


hows the weather?

Oj vad allt handlar om Stockholm helt plötsligt. Förlåt, men det ska bli så himla roligt att komma iväg lite. Och speciellt med Anna. Det var så länge sedan vi hittade på något riktigt skoj! Kollade precis upp hur vädret ska se ut när vi är där. och det ser ju lovande ut. Men varför ska det vara skinande solsken på måndag då vi ska åka hem?



jubjub.


packningslistan. lite mer pepp kanske?

Har skrivit ihop en packningslista. undrar om nåt saknas!? guuuud, försöker verkligen komma på alla möjliga sätt att underhålla mig på. Det är såååå tråkigt att vara sjuk. Planerar att sova hos Chaki ikväll. Kommer inte ses på 4 dagar sen. Sjukt lång tid... ♥


Snorig? :)

Hallå i stugan, jag är fortfarande hängig men febern kom inte tillbaka vilket känns otroligt skönt. Nu är jag somsagt bara väldigt trött och snurrig. Har blivit lite snorig också.. Men antar att det ger sig snart också. Som jag sa tidigare så ska jag och Anna åka till stockholm på torsdag och tills dess måste jag bli frisk! I stockholm ska vi förövrigt shoppa, festa, kolla på bröllop och opera! hah! Kommer bli en riktigt rolig helg med bästaste vännen.



tss.. ♥


Fever fever, leave my heart alone...

Hej...

Jag har fått feber.. Känns inte helt okej! Sov hos Chaki i natt och igårkväll när jag kom till honom kände jag mig frusen och fick låna en mysig tjocktröja av honom. Sen fick han ta hand om mig på lite olika sätt... På natten vaknade jag upp 1000 gånger. Chaki sa att jag var lite varm osv.. plus att jag hade sjukt ont i halsen när jag svalde. Under natten svettades jag enorma mängder och frös otroligt mellanåt. Sen på morgonen gick jag upp och tog två alvedon, la mig och sov igen.. Vid 10tiden sa Chaki att jag var jättevarm.. Jag sov till typ 13.30.. hade ont i hela kroppen, och ville helst inte prata.. Mami hämtade mig vid 15.30, nu är jag hemma och är hur trött som helst.. Känner att febern kommer vara kvar minst ett dygn till. På torsdag åker jag och Anna till Stockholm.. :( Jag vill fasen vara frisk då!!!!



För jag har tagit studenten...

... Och nu är jag nästan fri som en fågel...


hemma 05.30 - 07.30


Champagnefrukost 07.40 - 09.30


bussresan till skolan


Klassen utanför estethuset :D


Samling med mentorerna och mösskrivning :D


Vi fotograferades på tych kl. kvart i 11. efter det var det betygsutdelning i teatersalen


11.45 Studentlunch i matsalen :D


Avslutning i aulan 12.30


Utspring kl.13.30 :D


Sen 7 varv runt Magnus Stenbockstatyn såklart :D


Vid 15.00 åkte vi flak :D


17.30 började hemmafesten :D


Det var riktigt kuuul :D



Emmi och Ninna :D:D:D <3


22 - 24 hade jag förfest


Anna var på pusshumör


Vi dansade och dansade


Vilade litegrann ;)


Sen dansade vi ännu mer....


När tivoli och de andra uteställena stängde vid 5, gick vi till knutan och pratade lite.. sen gick jag hem och åt. var hemma vid 6.. sen sov jag till 11.30.


...puss


igår, idag.

Heeeej!

N anar inte vilken underbar dag jag hade igår! Och natten var helt otrolig också! Fullständigt helhäftig! :D Jag kom hem vid 6 imorse, efter 5 timmars hyperdans på Tivoli, Tempel och Cardinal! Cardinal var härligt. Gillade verkligen musiken och danstempot. Tempel var väl ok. Tivoli var bra till viss del. Speciellt Vinylbaren... En dum sak som  gjorde att mitt firande inte blev fullt perfekt var att min mobil blev stulen! Så himla ledsen blev jag. Grät i säkert en kvart tills det kom fram en kille och tröstade mig. - Varför är du så ledsen? Du ska inte gråta nuuuu, det är ju studenten! osv. snällt. Sn hittade jag mina friends igen och hängde med dem istället. Vi dansade verkligen in i sista låten! Nej! Nu är klockan fem sa dj:n och stängde av musiken! Ont i fötterna som vi hade gick vi till knutan och häckade.. Sen gick jag hem och åt knäckebröd med lax, romsås och grönaker! Så goooott! Vaknade igen vid halv tolv.. vid 16 tiden var det kakkalas hos systeryster som fyller 27. Snart ska jag till Chaki. lägger in bilder imorgon.

jubjub.

AAAAAAAAAAAAAH!!!!

FY FAN ALLTSÅ! VAD DETTA ÄGER! :D

PUSS PÅ ALLT, OCH PUSS PÅ MIN UNDERBARA CHAKIKYCKLINGBABE! <3

STUDENTEN 11/6-10

NU STICKER JAG IVÄG OCH TAR STUDENTEN!

hörs senare. jubjub

STUDENTEN!

FÖR IMORGON TAR VI STUDENTEN!!!!
STUDENTEN STUDENTEN STUDENTEN!

Har bakat nästan hela dagen! vaknade hos Chaki som skulle till skolan. Jag gick hem och åt frulle med papi, sen träffade jag ida för en tidig fika. Vi gick hem till mami och bakade brownies. Därefter har mami och jag bakat schackrutor och yoghurtbröd tills imorgon! :D Har haft körlektion idag också.. shit alltså, det går bara bättre och bättre. Börjar verkligen bli säker nu! :D

igår bakade vi syltkakor

 

hörs senare. jubjub.


ni vet en sån där ont i magen dag.

Hallå hallå!

Idag vaknade jag upp trött och dann hos Chaki, vaknade precis den tid jag tänkt att jag skulle vakna utan att jag ställt någon väckarklocka! Ha! Det ni. häftigt, o ja. halv tio var den tiden som jag planerat! OCh Chaki sov djupt, men efter att jag kissat och satt på mig mina kläder var jag tvuuuungen att väcka honom, men bara litegrann, för att pussa hejdå och sådär. oouf, han är så söt när han sover. Ni skulle bara veta! I vilket fall, jag ringde papi för att be om att bli hämtad. Regnvädret var inte att tala om jag jag vill helst inte att min nya skinnjacka ska bli prickig av nåt dumt regn! Vid hlav 12 hade jag körlektion. Det gick faktiskt mycket bättre idag än vad det brukar. Börjar känna mig säkrare i trafiken. Resten av dagen har ägnats åt att äta sallad i mängder och köpa massa mat och godis till studenten. Har dessutom haft den där ont i magen känslan som man får av *kvinnogrejen en gång i månaden* har fasen inte haft mens på 1,5 år pga mina p-piller. Varför får jag det nu liksom?? Riktigt skumt.



jubjub.


sommarkväll!

Ikväll blir det bara chill på balkongen! med Blondie-musik!
(har köpt en skinnjacka som jag tänker bo i under kyliga sommarkvällar och blåsiga sommardagar! linnet köpte jag på gina tricot :) 



jubjub.

sommarbilder.

Igår var jag och Chaki på fest hos Emil. Det var kulijuli. Vi lyssnade på musik, och drack skogsbärscider! Sen åkte jag och Chaki hem och åt nudlar och spelade tvspel. <3

Tänkte bara lägga in lite sommarbilder!




jubjub.

Kläder....

Haj!
Igår köpte jag ett nytt sommarlinne, som jag nästan kan använda som klänning!
Köpte även en sebrarandig kjol.



kjolen ser inte ut så på riktigt. Ginas hemsida hade inte just det mönstret som jag har på min,
så jag ritade dit det själv. haha ;)

snart ska jag iväg på min sista sånglektion för den här terminen hos Thomas.
jubjub.


Sushiiii <3

Har precis varit ute med min japanskgrupp och ätit sushi. Vi träffades klockan 12.30 för att köpa en blomma till Yumiko. Sen gick vi till Nihon Sushi där Yumiko väntade i duggregnet. Jag beställde en mellan sushi.. så hiiiimla gott! Misosoppan var skitgod också. Har aldrig gillat den innan, men den här var helt färsk, riktigt god. Efter sushin gick vi till Mc Donalds, Yumiko sa att det var tradition att bjuda oss på glass. Jag tog te, hehehe :P



jubjub.


who can love me like you do?

Hej! jag är hemkommen från skolan och den korta lektion vi hade idag. Körlektion! skitkul tycker jag. Och så himla skönt att sluta tidigt. Har spenderat de senaste minuterna att skicka peppande sms till Chaki som ska spela gitarr i skolan. <3 Han är nervös, men jag vet att det kommer gå bra. Han är så himla duktig! Provade också mitt löshår innan, önskar att jag var bättre på att sätta i det, så att det stannade liksom. Det vill bara lossna! :(



jubjub.

RSS 2.0