Cutest of cupcakes




Påsklov men inga bilder.

Hallo! Äntligen lite lediga dagar, känns så skönt att "ha möjligheten" att sova ut lite, vilket jag faktisk inte alls har gjort, helt tvärtom, har lagt mig sent och gått upp väldans tidigt. Så vad har jag hittat på de senaste dagarna då? JO, i måndags var det party party hemma hos Emelie, hade riktigt roligt, trots att vi inte hittade på nåt speciellt.. Blev mest lite chill och snack. Skitroligt iaf. Igår, tisdag, var det tjejkalas hos Olivia i klassen, många trevliga typer från klassen osv. var där, var kul att höra historier om mystiska utomlandshändelser och varför alla har lyckats gå upp så mycket i vikt sen vi började 1an. Dock så råkar det väl vara tvärtom för mig. Men vi hade mysigt!

Var även på massage med V igår, sååå sjukt skönt, nu är min rygg helt uttömd på dumma och onda knutar, men sorgligt nog så kommer de vara tillbaka om 4 veckor ifall jag inte är beredd att lägga 700:- på en ny massage om 2 veckor, och det är jag inte beredd på. Way too much, tyvärr! Visst hälsan går först, men inte den här gången, får se till att stretcha lite mer.

Idag träffade jag Anna på väla vid tre tiden, hittade ett skitfint linne från H&M som jag köpte :) Lägger i en bild senare. ( har förövrigt massa fina bilder på min mobil, men kan inte lägga över dem än, ska låta min bror fixa den där funktionen på min mobil imorgon, kan ju inte ens ta emot mms. :s ) Iaf, vi yrade runt på väla till fem, sen åkte vi ner till stan, där vi träffade upp Emil, Anton, Ivan, Max, Daniella, Tim och Elin, efter det gick vi och spelade laserdome.. haha, jag kom först på 17e plats, andra omgången kom jag på 16e. tss, men ändå hyfsat bra tror jag. När vi hade kört våra två rundor och vunnit över det röda laget, gick vi till Mezo och åt kvällsis, jag åt bakad potatis med tonfiskröra.. mums fillibabba. Gissa föresten vad jag åt till lunch!? Tonfisk. Kommer säkert tröttna på det.

Nu är jag ialla fall hemma igen och har sådär lagom tråkigt då jag är själv. Chaki vill vara med sina vänner utan mig typ. Det är inte så hemskt som det låter. men iaf, kanske får träffa honom imorgon.. har ju inte fått nån kycklingpuss på typ... flera dagar. träffade honom senast i måndags, jag sov över hos honom och han skulle till skolan.. ville verkligen inte gå ifrån honom, men var så illa tvungen. Saknar helt extremt nu. ♥

Nu ska jag fixa lite bilder på linnet, så lägger jag in dem här snart. jubjub.

GReat

Söndagsångesten är faktiskt inte så farlig. Kan nog bero på att jag har haft en av de bästa helgerna någonsin. Har sovit hos baby tre nätter i rad och jag vet inte men det bara känns som att vi har kommit varandra så mycket närmre än vi var förrut. Jag är så kär!

Iaf, i fredags gick jag hem till honom ganska tidigt, och vi hade en fredagsmys kväll med ballerinakakor och filmmys, tror vi somna ganska tidigt. Sen stannade jag hos honom till kl.18 igår. Efter det traskade jag hem och fixade mig inför kvällens uteparty med tjejerna. Vid halv 9 tiden åkte jag hem till Ida på förfest, med cider och godis och vid 23 tiden gick vi ner i stan och satte oss på Bakom, som för övrigt var extremt dött. Vi gick istället vidare till Utposten, där det var betydligt mer ös. Drack massa goda cider och var lagom snurrig och glad när jag gick hem till Chaki kl.01.30, han tyckte det var roande när jag kom springandes med mina höga klackar i regnet.
VI stannade uppe till 5!!!! helt galet, haha, tillslut var vi så trötta att vi var pigga igen, men vi bestämde oss för att sova ändå.

Vaknade vi 13.30 idag, mös, duschade osv. sen kom hans bror och skulle låna några filmer och började prata om att han tyckte att jag och Chaki skulle åka till Thailand tillsammans. <3 Hade varit mysigt.

Tycker att låten passar bra till min helg <3 (electric - Melody Club)

Det nalkas vår!

Nu kan vi (iaf i Södra Sverige) äntligen gå ut med vårskor!
Jag har två par nya sådana, varav ett av dem ser ni nedan.
Jag köpte dem för 240:- på Åhléns, kostar dock 300:- men jag hade en 20% rabattcheck.



Visst är dem fina?


wAzzUP?

Jag har börjat med snedlugg igen ;D

 
 

låååång dag.

Hej och Hallå! Idag har varit en sån där dag då man vaknar och tänker - jag vill inte gå upp och jag orkar inte den och den lektionen - Men, jag hade tur, för dagen blev roligare än jag väntat mig. Jag vaknade väldigt tidigt, hade sovit som en stock hela natten och var inne i dröm som jag tyckte var så spännande, och jag hade faktiskt velat veta vad som skulle ha hänt ifall jag inte vaknat av den ysteriska mobilklockan som ringde vid 7. Jag steg iaf upp och åt frukost.. gröt och knäckebröd. Sen tog jag en dusch, klädde på mig, sminkade mig osv.

När jag kom till skolan hade vi kör, och jag satt och gäspade heeeela tiden. >.< hahaha. värdelöst att ha kör halv åtta på morgonen. menmen, efter det hade vi nutida konst,och den lektionen lyckades vara intressant idag, jag brukar tycka att den är helt okej, kul att lära sig om gamla målningar osv, men läraren är lite speciell.. Typ kommer in på sidospår hela tiden. På lunchen åt vi morotsbiff och potatissss.. sen hade jag dans.. det var kul och det var den lektionen jag var minst sugen på när jag vaknade. men det var kul och jag hängde med bra :D

Efter skolan, var det tänkt att vi skulle gå på bio med japanskgruppen, men de hade skickat in fel film från malmö, den dubbade versionen, och vi ville ju se den på japanska.. så de skulle fixa ett annat tillfälle. Mmi hämtade mig istället och jag följde med henne och tittade på tapeter och sånt, sen fikade vi i Råå.. baguette :P
Nu ska jag träna med Verisen.. bajbaj.

Studenten :D

Min vackra studentmössa har kommit! Kan inte bli mer nöjd. Designen är jättefin, tycker jag. :D


What do you think?

Youuuu.

Gick till skolan och skulle ha dans, när jag väl kom dit fick jag reda på att läraren var sjuk! Åh, så störigt att man inte får reda på sån info. Iaf, jag gick hem igen och gjorde lite andra vettiga saker som behövde göras! Ska snart gå till Olympiaskolan och ha prov i Japanska :3 Senare idag kommer ett inlägg om min vackra studentmössa, nu måste jag byta kläder, bajzbaj


måndag efter lov.

Hej, kort skoldag idag! Skönt efter lovet, orkar inte dra igång för hårt... hehe, känner mig otroligt lat och skoltrött, inte alls bra. Efter skolan gick jag hem till mamma och åt en supergod sallad med fetaost, sparris, avokado och andra grönsaker.. och efter det gick jag och provade min klänning inför balen! :D Åh, den kommer bli så fiiiin.
Den är liksom, smal upptill, ända ner till där höften börjar typ och sedan lös, sen är den jättedjup i ryggen med korsade band :3 har bestämt tyg till schalen också, lite ljusare nyans av klänningen i genomskinligt tyll. Klänningen är för övrigt lila..
på em. fikade jag med ida, vi tog även en sväng upp på stadium, jag letar nämligen efter ett par tighta träningsbyxor och jag vill ha likadana som veronica, men jag hittar inga som sitter PERFEKT. Antar att jag kommer få leta ett tag till. Träffade mamma efter det, tog en sväng i några affärer och jag hittade några superfina plagg..

En riktigt snygg tröja med det här mönstret i nacke och ärm.


Strumpbyxorna är såååå min stil! Inte superbra bild dock.



godnatt :)

RSS 2.0