Festhelg!

Heeeej. Jag har inte varit hemma så mycket, så jag har inte hunnit uppdatera här. Men nu gör jag det igen! Jo, balen var somsagt helt makalöst rolig :D Var helt underbart att få springa omkring som en prinsessa på fest! ♥ Imo och jag vaknade ganska tidit på fredagen sen, och kunde inte somna om. Jag kände mig pigg hela dagen och på kvällen gick jag till Chaki, och då började jag känna mig trött. Så jag la mig och nappade lite. Seeeen ville Chaki och hans kompisar att jag skulle följa med ut och festa. Trött kan man vara, men festa med sin babe går alltid! ;) Så vi fixade till oss, och stack sedan på förfest hos Tong. Jag satt mest i Chakis knä och drack vodka med cola. uuuh, så äckligt i efterhand alltså. Efter det gick vi till Pascha och dansade. Chaki och jag stannade till 3 sen sprang vi hem i kylan och åt nudlar. Vi somnade nog inte förens 4. Dagen därpå vaknade vi kl 17!!! Helt sinnes. Och jag skulle träffa Emelie. Så jag gick hem och duschade, sen hhämtade hon mig vid 18.30. Vi var på förfest hos Sebbe, urtrist. Sen gick vi ner till Rockbåten. Vid 1tiden gick jag hem till Chaki ♥ En riktig festhelg!


Paschatoalett! (fredags)


förfest hos Sebbe! (lördags)

jubjub.

Awesome-balen 2010!

HALLLLÅÅÅ!

Igår/inatt var det balbalbalbal! Det var så himla kul och allt var så fantastiskt roligt! Jag har lagt in en massa bider på facebook, men tänkte lägga in några här också och berätta om min otroliga kvall/natt/morgon!


fix och don hemma! Ida hjälpte mig med naglarna!


Sweethearts <3


klänningen åkte på!


tjejerna kom! <3


Efter vår lilla förfest hos moi, gick vi mot sundstorget!


Där var alla fina! Min Darling kom och kikade på mig. <3


Emelies mamma körde oss till Sundspärlan!
Där vi fick fördrink!


sen började det hysteriska minglet!


Anna kom såklart!


Och Louise :)


Vi fick trerätters.


och vi skålade såklart! Mest för att vi skulle ta studenten, men också för att vi satt vid det vegetariska bordet!


Sen dansade jag och Ivan vår bestämmda BUGG!


Vi drog från sundspärlan och hamnade på tivoli, där festen fortsatte!


Fullt av vackert klädda människor!


Haha, Anna då!


När tvioli stängde, stack vi till Scandlines för att tura!


Jag åt frukost!


Emelie och jag begav oss hemåt vid halv fem!

Det var en helt otroligt underbar och faktastisk kväll, som vi aldrig kommer glömma! Mina fötter värker fortfarande, men det är så himla värt det!
puss, nu är det studentnatten nästa! haha <3

jubjub.

Pepp-listan!

Hej, sitter och gör en pepplåtlista till i em. Emelie, Teresia och Adelé kommer vi 3tiden för lite förfest så då måste vi ju ha musik! SNART SNART SNART ska jag till Jesper och fixa frillan! :D


Tog låtar från lite olika listor osv, som jag tycker är peppande och disco!


Popcorn!

HEEEEEEEEEEEEEJ! JAG ÄR SÅ HIMLA PEPP! ååååH!, kan det inte bara bli morgon nån gång? Jag har precis ätit upp en liten skål med popcorn (som jag älskar) ååååh, just nu skulle jag bara vilja hångla lite med min pojkvän som ligger i sin säng på gasverksgatan och är sjuklig <3 åååh, men på fredag så! Imorgon är det B-A-L och så då hinner jag ju inte träffa honom... iiiih.... Men imorgon när alla dansar VALS, ska jag och Ivan dansa BUGG! HA! Det kommer bli så A-W-E-S-O-M-E!!!!



JUBJUB ♥

Uptown, downtown, all around the world...

Peppar som tusan fortfarade!!!!
tänkte bjuda på en peppande bild,
som förövrigt inte är sådär skitvacker
precis... men strunt samma!



hahaha.. jubjub.

Pepp inför balen!

Imorgon är det bal bal bal bal! Det ska bli så himla kul. Dagen kommer se ut på följande sätt:

x vakna o6.3o
x fixa håret hos Jesper kl 09.00
x 11.oo sminkning på Kicks
x 12.oo lunch med Vera och förhoppningsvis Ida :D
x obestämdtid fixa mig!!!!
x 15.oo Teresia kommer till mig för pepp!
x 16.oo Samling på Sundstorget!
x 17.oo bussarna till sundspärlan går!

Sen blir det bara fest fest fest fest!!!! :D


Sjung om studentens lyckliga dag!

Heeeej!

Jag började min dag med en körlektion (kör med K, inte SH) bestående av följande:

1. öva studentsången i strämmor.
2. prata betygssnack, få MVG.

inte helt fel start på dagen. Jag är hemma igen och ska laga mig en lunch om 30 minuter.
Nästa lektion börjar vid 12.30, sista tisdagsdansen, och sedan japanska.

På vägen hem från skolan idag gick jag in på H&M och köpte den bikini som jag la undan igår när jag och V var i stan. Himlans snygg tycker jag. Kul med lite mönster, hittills har jag bara köpt enfärgade bikinis varje sommar.



hörs senare. jubjub.

För framtida bruk!

Vår farmor är en väldigt gammal dam, hon är 96 år. Hon har med andra ord levt genom många årtionden och upplevt en massa saker. När man är på besök hos henne, bjuds alltid maten på tallrikar från olika serviser och jag tycker att det är så himla härligt! Så jag har samlat i cirka 2,5 år till min egen tallrikssamling som jag ska använda mig av när jag flyttat hemifrån. Så när ni kommer hem till mig på middag, kommer det ätas på dessa vackra assietter!



håll utkik, inom en snar framtid kommer jag lägga upp fler inspirationsfoton på mina framtida köksredskap!

jubjub.


Hur var din morgon?

I natt sov jag hos Chakris, och imorse vaknade jag vid 6tiden av världens "vindruvs"mage inte alls trevligt. Det var så obehagligt, och jag mådde så illa. Trodde att hela mina inre organ skulle hoppa ur kroppen. Efter en stund hade det lugnat ner sig, och jag kröp ner hos Chaki som själv hade skitont i sin hals. Stackaren har legat och hostat hela natten :/ <3 Han gav mig massage på magen, och jag försökte slappna av... Men efter ett tag kom det tillbaka, och jag rusade hem tilll Veronica för en youghurt-återställare. haha! ^^ Nu är jag hemma igen och har druckit nyponsoppa. så det känns lite bättre nu.! Synd att skolan är utesluten, vi skulle nämligen ha dansträning inför balen på torsdag!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Nu till en annan sak. I fredags em var jag och fika med Eric och Veronica. Vi fikade på Grand Coffee.. Hur mysigt som helst att fika med er!



jubjub.

Bilder från kvällen.


Miranda och Veronica hade kramkalas.


Vi gick till BaraVara.


Min enorma förrätt: havskräftor. (otroligt gott)


Marcus och pappa.


Varmrätt: Röding och bulgur.


Vi åt, vi åt, vi åt.


När vi kom hem, öppnade mami sina presenter.


Sen åt vi TårTA!


Nu är klockan mycket och jag ska snart sova. :)

Goten nachten, haha..
jubjub.

Mamis birthday!

Idag är det mammas födelsedag och det ska vi fira!
Jag har sovit hos Chaki i natt, igårkväll var vi hemma hos hans kompisar och kollade på film osv. trevligt trevligt.
Nu är jag hemma och har fixat mig för kvällens restaurangbesök. Vi ska äta på BaraVara, restaurangen som ligger precis på våran gård här nere. :) sen ska vi hem och äta tårta som pappa köpt på Fahlmans!

Såhär ser jag ut ikväll





shortsdress från H&M, skor från Depeche.

kommer bilder från kvällen senare.
jubjub.

Musicaaaaa!

She loves you, yeah yeah yeah
She loves you, yeah yeah yeah
She loves you, yeah yeah yeah
She loves you, yeah yeah yeah....





With a love like that, you know you should be glad......




Friday!!!!

Heeej!

Vi har en härlig fredag framför oss. Min dag ser otroligt skön ut. Jag kom nyss hem ifrån Chaki. Jag har ingen aning om hur sjukt många gånger vi snoozade imorse. hahaha, så kul. Jag känner mig ialla fall pigg osv, ska alldeles strax skriva klart ett arbete i religion. Jag hoppar religionslektionen nu på morgonen eftersom att jag ändå bara har kvar detta arbete. Sedan är det shloutt! Känns mycket smartare att stanna hemma och skriva på min dator, än att sitta i skolan en trög timma och skriva för hand, för att sedan gå hem igen och renskriva. Eftersom att nästa lektion börjar kl 14.20

Lunch blir det på Campus, Verisen och jag ska käka tillsammans. Himla mysigt. Hon berättade att det fanns en restaurang där som hade mycket god mat! Spännande. Ikväll ska jag till ChakiVacki igen, och spela tvspel kanske.
helt otroligt jag lyckades vinna över honom på ett bilspel igår.. fast okej, han väntade på mig när jag snurrade runt och krockade i saker. hahahaha.

såhär lät det ungefär hela tiden:
Jag: åååh! fattar inte hur den kan snurra två varv varje gång jag krockar med nåt!!!?
Chaki: Ta det lungt älskling. haha :)

hahaha <3

see u later, jubjub.

Shopping!

Jag är en riktig shoppaholica. Shoppar jämt och ständigt känns det som. Och värst av allt så tröttnar jag ganska fort på mycket som jag köper. Man kan ju aldrig vara helt säker på vilka plagg som kommer bli ens favoritplagg och vilka som kommer hamna längst bak i garderoben liksom?! Idag var jag på stan med mamma efter skolan. Vi gick bland annat och pratade med frisören som ska fixa min balfrisyr på torsdag :D Vi kom fram till att jag ska ha löshår. En frisyr med både uppsatt och hängande hår. åååh! längtar så himla mycket nu! Vi provade även en massa kläder i olika affärer, och jag hittade mycket som jag tyckte var fint. MEN, jag köpte ingenting!!! Så himla bra. Jag hittade ett jättehäftigt linne på gina tricot som jag tagit en bild på. hade varit fint till ljusa shorts i sommar.



Nu ska jag hem till ChakrisVackris!
godnatt, jubjub.

Schalar kan man inte få för många av!

Sommaren är snart här. Eller den var här idag också. Jag tycker fortfarande att det kan vara lite småblåsigt ibland och då behövs en schal! jag har flera stycken. Men för några dagar sedan hade jag tröttnat på allihopa, och började rota i lådan i hallen. Då hittade jag en schal som tillhör min mamma, som farmor har virkat åt henne. Blev helt förälskad och började använda den direkt. Synd är att den snart inte kommer gå att använda på grund av värmen.

Såhär ser den ut :)




jubjub.


tuesday-day

hej!

Idag har jag haft en bra och må-illig dag. Har haft en fullsmockad skoldag som jag imorse inte alls såg fram emot. Fast när man som minst vill så blir det alltid bra. ouioui!
Nu sitter jag i köket hos systeryster. Vi har druckit en smarrig smoothie som jag tillagade. Ida är också här, och Eric gick nyss. Skulle egentligen ha tränat intensiv vid 18.30 meeeen vi orkar inte. äch, har tränat så mycket ändå de senaste dagarna.. + att jag promenerar överallt och ingenstans.
Vi ska istället traska ned till OJ! och handla mat till syrris och senare ikväll vid 20 drar jag till Chaki där jag ska övernatta. ♥

återkommer kanske senare.
jubjub.


Prov i japanska.

Hello!

imorse vid 10 tiden hade jag prov i japanska. Det gick jättebra och så vidare. MEN, Yumiko rättade det på en gång och hittade några småfel. Saken var den också att jag behövde ha med 15 kanjitecken också för att få MVG, men jag hade enbart med 9 stycken. Jag sa till henne att jag bara satsade på VG. Då svarade hon- Neeeej, du som är så duktig. du måste få MVG! så sa hon åt mig att göra provet en gång till. typ nästa vecka och så gav hon mig 5 kanji till som jag ska lära mig. Så jag måste plugga in dem, och sedan göra provet en gång till. Känns ganska segt faktiskt. men samtidigt så är det väl bättre att tråka lite till och få MVG i slutbetyg. :)

Efter provet gick jag till stan och mötte mami som hämtade upp mig med bilen. Vi åkte till coop konsum och köpte lunch. Det blev en kvick lunch eftersom att vi sedan skulle iväg och fixa kakel till mamis badrum. Nu är jag hemma igen och har precis pysslat lite med min 2010-bok, snart ska jag träffa mami igen, och därefter blir det en fika med Ida. :) Senare ikväll blir det medelträning med Veronica. En riktig tjejdag.



jubjub.

shoes-crazy. :s

Hej igen. Wööh, för några dagar sedan kritiserade jag de personer som "råkar" vara skogalna och köper skor så fort de får pengar över. Jag borde inte ha kritiserat dem, eftersom att jag själv "råkar" vara en sådan person. I vilket fall som helst så var jag på väla och fikade med mami i fredags eftermiddag. Vi hade inget speciellt ärende just där, men sprallig som jag var ville jag ta en titt på Nilssons (skobutik) och rätt som det var så hittade jag ett par förtjusande klackar!! haha, ååh, de var så fina och höga. Så efter många provningar hit och dit köpte jag dem. 550:- tyckte inte att det var allt för dyrt. De är mörkblå och blir urfina till mina sommarklänningar!



säg vad ni tycker?! :D

jubjub.

Första inbakda! haha.

I fredags var som sagt Chakibabe hos moi. Vi hade mysigt som tusan! Så himla länge sedan vi var hos mig, av någon anledning. Men i vilket fall som helst så älskar jag att hålla på med Chakis hår, så sa han åt mig att göra en inbakad fläta, vilket jag inte alls trodde att jag skulle klara av. För jag har aldrig gjort det innan. Men jag kunde! haha, så fint, och jag pimpade med en fin rosett också! haha, mycket feminint. tss. :P





Fint va??!! :D ♥

(håll utkik, jag kommer lägga in minst ett inlägg till ikväll)
jubjub.


bonbon <3

Idag blir det myskväll med Chaki hos mig! Jag har köpt lite godis, och jordgubbar som vi ska smaska på. :3
Hinner inte skriva mer nu, han är här in any minute. ♥



jubjub.

Det goda franska köket!

Klockan är över 01 och jag är ganska trött. HAr suttit och kollat på film med mamma! Vi tittade på Julie and Julia. Filmen i sig var rätt dålig, och det hände inte speciellt mycket och skådespelet var inte precis det bästa. Men en sak som gjorde filmen värd att se, var att man blev så himla sugen på att laga mat! Att laga mat och baka är verkligen en av det roligaste sakerna man kan tänka sig. Kan inte precis säga att jag rekommenderar filmen, men inte heller att jag inte gör det. äch, se den om ni vill. Nu ska mami iaf köpa "Det goda franska köket" och laga ännu mer god mat. Filmen handlar nämligen om Julia Child, en kvinna som var kokerska och gav ut en "fransk" kokbok för amerikanare, eller nåt sånt.






godnatt. jubjub. ♥


Skor.

Heeejhej!

Är hemma från mon chérie. Eller har varit hemma sedan 17.30 typ. Vi gjorde inget speciellt. Typ sov massa, duscha, kolla på film. Det är så man ska nyttja sina lediga torsdagar ;)
I alla fall, kollade på skor på nätet och hittade ett par häftiga. Inte för att jag skulle kunna tänka mig att ha dem själv och yra omkring i. Men de är bara så fina att titta på! ♥



hehe! :$ Ikväll hade jag tänkt hyra någon film och käka pop-corn och jordgubbar!
kanske skriver nåt mer senare.
Men så länge, jubjub.

Kyllingfever..

Har varit lite duktig och pluggat. Brukar ju vara så att man tänker. "Nu är det långhelg, så jag sparar plugget till ett annat tillfälle!" Men den dumma går jag inte på den här gången. Har gjort mer än halva konstmusikarbetet + teori till körskolan. Nu väntar min kyckling på mig. Måste gå snart innan min kyllingfever sprider sig alltför mycket i kroppen ^^ hihi. Iaf, imorgon när jag kommer hem hit igen så måste jag tvinga mig själv att plugga lite till. Ska försöka hinna med lite varje dag. Jag vet att jag kommer känna mig lättad när denna låååånga helg är över.

Vi hörs imorgon.


       

       

jubjub ♥


Smink.

Smink är verkligen en av de mest beroendeframkallande sakerna.. jag menar jag avskyr verkligen att gå ut utan smink. Även fast att jag kanske gör det någon söndag nån gång. Eller jag vet inte, man kanske inte kan kalla det för beroendeframkallande?
I vilket fall som helst, mitt smink håller på att ta slut och jag är lite halvpank..
I need:

x rouge (gärna stift) som de verkar ha slutat tillverka.
x puder
x "för"salva
x snart även nytt täcksmetgrejs. wääh och smink är så dyrt!
hahaha..

Detta blev ett litet extrainlägg.



jubjub.

Kvällsbild

Hej igen. ska bara lägga in en fin bild som jag hittade idag.
kan vara mysigt att få lite mysinspiration innan man
lägger sig för natten. Själv hoppas jag på en natt med sömn.



ra ti sawade, jubjub. ♥

Till hösten osv.

Hej, home again efter en dag med Ajda. Vi åkte som sagt till höganäs för att kolla på loppan och sånt. Jag hittade ingenting. lite småtrist. Köpte dock två paket vindruvor för 8.90/st riiiiktigt billigt! köpte nötter och avokado också. mums! ^^ Senare ikväll ska jag träna med veronica. Känns lite halvbra att träna det sena intensivpasset, då jag troligtvis kommer sova ganska dåligt i natt igen. Sov väldans dåligt i natt. Men det känns ändå bra att träna idag, medans veronica är hemma. trist att träna intensiv själv. blabla och nu till en annan sak!! Nu när jag kom hem så hade papperna från sundsgården kommit och jag blev lite hysterisk av det. Så jag bad pappa hålla tummarna medans jag öppnade.. Men ack nej, jag kom inte in. TRIST! Känns som att detta ändå var ett stort steg mot operahållet. Hur ska jag nu göra? får söka in nästa vår.. men det är ju evigheter tills dess. Antar att jag får söka i andra städer också. Men jag har ju mitt liv här i skåne. Wöööh, mycket att offra för karriären tyvärr. Vi får se hur det blir. Men jag kommer inte gå någon seg Lundkurs till hösten som jag hade tänkt tidigare. Det får bli arbetsförmedlingen, ströjobb och chill ett tag. hehe :s

jubjub till lata dagar. Shit nu måste jag vara aktiv som tusan på AF.


Loppan...


Heej!

Idag är det återigen måndag, men jag ska inte klaga då det är den kortaste skoldagen jag har i veckan. Jag börjar klockan 10.10 och slutar 11.30. Ska ha japanska, och efter det ska jag hem till Ida och äta lunch. Efter det sticker vi till Höganäs med bussen och kollar in alla second hand butiker :) ska bli himla mysigt. Skönt att ha något att se fram emot då jag faktiskt känner en viss ångest inför japansklekrionen idag. Det är så att jag ska ha muntligt prov, bestående av ett "tal" nästa vecka, och jag har satt upp dagens lektion för en övning. Jag ska alltså läsa mitt tal innantill för klassen idag. För att sedan nästa vecka läsa det igen, men då ska jag kunna det utantill. Grejen är det att jag inte ALLS är klar med "talet" eftersom att jag fortfarande är osäker på vad jag ska skriva om. För min del så skulle nog en presentation av mig själv vara det enklaste. Men det känns också så trist, eftersom att vi har presenterat oss för varandra 1000000xxxx redan. Men jag får ta och lugna ner mig, gå dit och fråga vad alla andra skriver om helt enkelt. Yumiko är så snäll så hon blir nog inte arg på mig.. hehe ^^ 

jubjub.  

Grattis farmor!

Idag fyller min otrolig lilla farmor 96 år!
Hon blev så glad när jag ringde och sjöng
för henne för någon timme sedan. :)


nattarbete.

Jag gick till min ögonsten igårkväll. Det blev ingen film med syrris, men en snabb te och sedan kilad jag ner till Chaki. Han var lite överduktig och ställde sig för att stryka, medans jag kollade på King kong. Kunde inte låta bli att fota honom! haha ^^ Vi kollade också på ice age två. De filmerna är alltid lika söta. Man vill bara äta upp den där lilla misslyckade ekorren som ständigt försöker fånga det där ekollonet. Jaja, resten av kvällen kommer att spenderas med plugg och mängder av te.


tacokväll!

Heeej! ikväll är jag hos syrris! Vi har ätit tacopaj. Så gott att vi nästan inte kunde sluta äta. ^^ Idag har jag varit hos Chaki, sov över där och så :) kanske blir så att jag sover där i natt också.. får se, han bor ju så nära veronica. Har även hejat på syrris när hon gjorde sin fantastiska insats i springtime 2010. hon sprang en mil på 48.07 skitbra jobbat!! Så nu ska hon banta bort de kolossala mängderna kolhydrater om hon tryckt i sig de senaste veckorna. Snart ska vi kolla på fimen Du levande som kommer på kanal 2. se den ni också vet jag!



jubjub.

Finnnnt till sommaren!

Hej, eller godmorgon! har sovit... ca 7 timmar i natt... från 01.30 till 08.15. inte klokt att jag lyckas vakna så tidigt när det är helg. men då har jag ju nytta av dagen. ialla fall.. igår var jag inne på weekdays hemsida och hittade två riktigt snygga tröjor.. men det märkliga är att man inte kan handla online? så himla störigt, för deras butiker finns ju olyckligtvis bara i Göteborg och Stockholm....


En stickad, enkel tröja... hade varit så fin en sval sommarkväll..



och denna hade också varit snygg i sommar, till kanske shorts.

jubjub.

Hur många garderober har du?

Idag när jag kom hem från en mysig natt och förmiddag hos Chaki, fixade jag och pappa klart i min nya garderob som han varit snäll och satt ihop till mig nu i veckan. Det blev så himla bra och jag är så glad över att äntligen få plats med alla mina kläder.


Tadaa! tjusigt va?


tänkte även visa kjolen och shortsen som jag köpte i Malmö i måndags.


nu ska jag kolla klart på tv4s långfilm. godnatt, jubjub

RSS 2.0