Katter katter!

Igår när jag och Ida var i Höganäs träffade vi en massa katter. och det var så komiskt för vi träffade på en katt, den på bilden längst upp. och när vi gick ifrån den sa ida. - Här finns hur många katter som helst. Och precis där efter, bakom nästa buske, ligger en till. (bild nr 2) Väl hemma hos Idas mamma träffade vi såklart Ragnar.







Söta <3

Fruktdagen.

Nu är det återigen måndag, vilket innebär ny och fräsch frukt till varje arbetsplats jag är på. Så jag kan i princip
smaska runt hela arbetsdagen, tills jag är helt full i magen. Vilket rim.
Såhär såg det till exempel ut på IF-Metall idag!




Nu har jag precis duschat och gjort mig klar, för snart ska jag träffa Ida. Vi ska åka till Höganäs, för i em ska vi träffa hennes mormor och morfar. Men först blir det fika på kankboden och kanske en sväng på Loppan. Så nu ska jag ta fram mina småslantar. Vi hörs säkert senare.

   

jubjub.


Pyssla.

Idag är det storebrors födelsedag. Han fyller 29 år! Gammal gubbe! haha, nejdå. Vi var där och firade osv. åt en hejdundrans massa kakor.. Bilder kommer imorgon! Ida hade virkat en mini liten prinsesstårta i mint färg.. Och jag blev så himla sugen på att själv lära mig virka. Eller bara allmänt pyssla. Så när jag kom hem virkade jag några luftmaskar för det var det enda jag klarade av. Men det blev lite fint. Ett lila armband liksom :)



Lånade det fina nagellacket av Ida.. Måste köpa ett eget!

ps. Ida, Vera, sugna på pysseldag kanske?

nu ska jag snart till min babi.

Lördag

Hej! Då var det lördag och jag är väldigt trött. Vilket inte känns så bra. skulle kunna somna vilken sekund som helst om jag bara la mig ner. men detta ska inte få förstöra min kväll. Jag ska nämligen snart gå hem till Veronica, och där ska vi äta lite middag och sådär :) Ska bli mysigt. Sisternight! Igår hyrde jag och Chakis två filmer. Deadline och Terminator Salvation. Båda var ganska underliga. Chaki gillade TS, han valde den.. Jag tyckte den var en aning för hysterisk. Kanske bara för att jag var så trött då också, och höll på att somna varenda sekund. Deadline var bara en vanlig skräckfilm, bra spänning, men lite äcklig. hihi.

Aja, see yoo laterrrr. jubjub

Göteborg.

Hola! igen, förra helgen besökte jag min sweetkompis Emelie i Göteborg där hon bosatt sig med sin kille Dissy! Jag åkte upp så att jag var hemma hos dem efter 18 nån gång. Sen kom Lukaz dit någon timme senare. Vi chillidillade med snacks och musik i hur många timmar som helst. Vid 12tiden stack vi in till stan och gick in på nåt ställe som hette Rock Baren, men alla ( mest jag och emelie) var skittrötta så vi åt lite och sen stack vi hem igen.. Tror vi somnade framåt 4. Nästa dag sov vi till typ kavrt i 12. Dizzy stack till jobbet medan jag, imo och lukaz fixade oss för att dra in till stan. Ungefär fyra åkte jag och Lukaz hem igen. Herregud vilken myshelg. Riktigt kul ♥




hope u liked the small cell-phonepics. jubjub


Om jag uppskattar helgen? OM jag gör.

Hej, hej och hej.. och lite till hej. Idag är det fredag och även dagen då jag verkligen orkade blogga. Har orkat men ändå inte.. Går upp ungefär halv fem varje morgon och jag sover med min älskade fästman varje natt.. och jag menar vem vill sova när man är med en så pluddig männsika liksom, ehh, inte jag.. inte inte. Men idag är det fredag och jag kan sova lite längre imorgon.. Så när han slutat jobba, ska jag möta honom, sen har jag planerat att vi ska hyra någon, några filmer och dricka jordgubbs te hela natten.. :) ungefär.

Har tagit lite urtrista bilder på mitt jobb so jag vill visa er.. ♥


Hur urtrist är inte min utsikt varje dag? haha, nejdå,jag tycker om mitt jobb ;)

kommer en update om Göteborg snart.


Göteborg

Hejsan svejsan..

Jag är påväg att bli sjuk, eller så är jag bara trött efter den långa veckan.. Tror nog både och. Min helg kommer bli rolig i alla fall. Hoppas jag på. Ska snart sätta mig på ett tåg mot Göteborg. Ska hälsa på Emelie som flyttat dit. Hon och hennes kille ska ha inflyttningsfest. Ska bli riktigt roligt att träffa henne igen. Vet inte när det sist var faktiskt. Nån gång i somras. Typ Juli ungefär. Imorgon åker jag hem vid 12tiden, så jag är hemma vid 2. Vid 4 ska jag fika med Verisen, jätte längesen jag träffade henne.. Min kära syster. Vi har båda varit på olika äventyr kan man väl säga, så det har inte hunnits med. Och lite lite senare ska jag till älskling. God, kan inte vara utan honom mer än ett dygn, sen blir det alldeles för jobbigt.. Nej nu måste jag dra vidare.. Ska ta en fika med mami och sådär innan jag åker.

jubjub, see u.


Mina köp

Detta var vad jag köpte i Malmö igår.


Stor rosett


Två ringar. Både ringarna och rosetten köpte jag för presentkortet jag fick av Veronica när jag tog studenten. De kommer från TjallaMalla för er som undrar.


Råååwsa osthyvel för framtida bruk.


Köpte även Princess Mononoke för 28:- (hade preswentkort på 131:- på Sci fi-bokhandeln)

Vad tyckte ni om mina köp? Var de fina? Något ni hade kunnat tänka er att ha själva? hihi


Ultimate cake

Igår när vi kom hem från Malmö, bakade Esmeralda en av världens godaste kakor.



Något recept från Amerikatt.
Heter ungefär: Jam, creamcheese and coffee cake.
Mhmm!

MalmöLördag


Frukost på Kafferosteriet.


höhö, nöfnöf.


Snyggingar.


provade ett linne på monki ♥ bara provade.



Oui, oui, det var den fina dagen. nu ska jag till Chaki ♥ Imorgon visar jag mina köp.

<3

oh, your simply the best!
better than all the rest,
better than anyone,
anyone I´ve ever met.

Tomorrow i start my busy life.

Godmiddag, eller vad man ska säga. Träffade Anki, som är min chef. Vi skrev på lite papper osv, och fikade. Himla trevlig prick. Efter det åkte vi ner till stan för att hälsa på tjejen som jag ska vikariera för. Hon var också väldigt trevlig. Vi bestämde att vi börjar klockan 6 imorgon, känns skönt. Hade känts ganska tungt att gå upp klockan 4. Men vi får se, när jag jobbar själv sen kanske jag börjar 5, det beror på hur mycket jag hinner med. Klockan 12 mötte jag upp pappa vid biblan, så käkade vi lunch där. Och när han var tvungen att gå tillbaka till jobbet, hängde jag på tills att det blev dags för mig att gå på sånglektion. Och nu är jag hemma igen, extrem trött. Don´t know why.

Nästa gång blir det lite bilder på min nya topp och schal.
Hej så länge. jubjub

Träffa chefen.

Hej! Idag vaknade jag hemma hos Chaki, han dorg till skolan och jag hem. Har fixat mig nu, och ska snart gå iväg till Söder igen för att ha ett möte med min blivande chef. Spännande. Vi ska skriva på papper och sånt där, sen börjar jag förmodligen provjobba imorgon. Haha, ska börja klockan 5 på morgonen. Men när jag kommer arbeta själv börjar jag klockan 6. Och de känns lite bättre. Herregud, kommer behöva gå upp klockan 4. :) Men jag ska absolut inte klaga, är glad över att äntligen ha fått ett jobb! dags att säga hejdå till sena kvällar ;)


Mölle

Igår åkte vi som sagt till Mölle för att äta lunch. Det var toppenväder så det var lika bra att passa på. Men trots det fina vädret, så frös jag lite när det blåste.. Så himla typiskt.


mm, varmrökt lax och potatissallad


En liten fågli.


Ezzy och Milli


Påväg mot bilen igen tittade vi på alla fina hus som står i Mölle.


här är ett till.


Efter Mölle åkte vi vidare till Kraperup för att fika.


Kullamust..


Getingarna ville äta upp Ezzys Drömtårta.



Kraperup är så fint.


Efter Kraperup var det dags att åka hem, men vi tog en sväng inom Arild också.


Manga-superhero


Min båt.


Och så var det med den utflykten..

Gårdagens händelser, och dagens planer.

Igår var det dags för tjejklubbens andra träff, och det var jag som höll i det. Kvällens tema var Frankrike och här kommer bilder från den lyckade kvällen.


Tjejerna fick stiga på under ljudet av Fransk musik.


Jag hade lagat svamprisotto! Mycket franskt.


Efter maten var det dags för Eifeltornstävlingen.


De fick Fem minuter på sig att bygga det snyggaste Eifeltornet.


Ida vann förstapris, Ezzy andrapris och Verisen tredjepris.


Förstapris var en retro handduk, och tablettask.


Andrapris var ett uggleblock och tablettask.


Tredjepris var hjärtnäsdukar och tablettask. :)




Till efterrätt åt vi ost och kex!


mmm!


Kvällen avslutade vi med godis, som vi gick och köpte...


och alfapet.


Jag vann den engelska omgången, Ida vann den svenska.

Tack tjejer för en supertrevlig kväll!



ps. nu ska jag, mam, pap, ezzy till mölle för lunch.


Fredagsmiddag

Godkväll, var som sagt och tränade ikväll med Ida. Eller vi var rättare sagt på Afrodans. Hur roligt som helst! Man kände sig helt varm och glad inombords. Underbart. Lätt att jag tänker köpa mig ett 10kort och gå varje fredag.

Till middag lagade mamma en god fransk rätt, ur min nya franska kokbok..
Smördegsrulle med tonfiskfyllning
Omg, sååå gott..

Nu såhär sent på kvällen var jag och tog hand om Chaki en liten stund. Hans medicin var slut så mami och jag åkte dit.. Han fick lite annat smått och gott också.. Och jag fixade jordgubbste till honom.. Han var så varm och förkyld, men ändå så underbart söt. Ville bara stanna där och äta upp honom. Nu är jag hemma igen, och snart ska jag och mami åka iväg igen, för att hämta Esmeralda som är på filmkväll..

här är den underbara middagen..


godnatt, jubjub.


Afrodans

Hej! Om en stund ska jag ta mig till Söder, och där ska jag och Ida på afrodans. Undra hur det är, och hoppas man blir riktigt varm och go.. Har nämligen spenderat största delen av dagen utomhus idag. Och frusit hela tiden, så det ska bli skönt att röra lite extra på sig. Efter dansen har jag inga planer alls. Chaki har feber, så han vill bara vara instängd på sitt rum. Känns inte helt ok att inte ha träffat honom på typ två dagar.. Så lång tid.

so, see u later...



... jubjub


En helt ny morgon.

åh, visst är det mysigt med mornar? Speciellt när man har balkongdörren öppen och man hör hur någon som, tidigt, har börjat arbeta.. Kanske en byggjobbare som inte väsnas allt för mycket, eller en sopåkare.. Himla mysigt tycker jag.

Snart ska jag gå till Ida, som bjuder på frukost. Ska bli jättegott. Börjar bli sugen nu, har bara druckit ett glas juice.. Ska börja gå om en kvart tänkte jag..
Senare idag ska jag till friskis och träna, men bara lite. Känner inte alls för det idag egentligen, och det var heller inte meningen att jag skulle göra det idag.. För jag joggade 4km igår morse. Men eftersom Ezzy frågade mig igårkväll, kunde jag inte säga nej bara sådär.. Det känns lite småtaskigt såhär i början.. Aja, jag går väl lite på bandet, behöver inte överanstränga mig!

Senare ikväll ska jag sjunga i Gospelkör. Ska i alla fall se om det är något för mig. Det är Thomas, min sånglärare, som har hand om det.. Jag tänkte att det kunde vara lite spännande då. Men vi får se om jag gillar det..

Nej, nu måste jag dra mig! Hörs
hejsvej..

ps. måste visa en bild på en väska jag vill vill ha. ds.


JOBBBB

Hurra! Jag har fått jobb! :D
äntligen... och såhär ligger det till.
Pappa ringde till ett städföretag förra veckan,
där han känner chefen.. Han frågade ifall det fanns något jobb för mig..
Hon berättade att det just hade fått in lite nya medarbetare, men hon lovade att återkomma få fort de behövde någon. Och idag ringde hon!!!! Hon berättade att det var en tjej som skulle opereras den 15 september, och att hon kommer vara borta ungefär en månad.. Så hon frågade ifall jag var intresserad av hennes plats! OM JAG VAR? haha, och det är heltid också.. 8 timmar + lunch osv.. Vet inte något om några arbetstider än och sådär.. Men ska ringa henne nästa vecka. :)

En annan trevlig sak var att jag fick svar på köraudition från Landskrona som jag var på förra veckan.
Och jag är antagen!!

Såhär stod det i mailet: 

Du är antagen i  vokalensemblen.
Du gjorde ett bra prov. Du har ett bra röstmaterial och bra gehör.
Du bör arbeta lite med din stödteknik och vara aktivare i kroppen när du sjunger.
Bli inte för stilberoende i pop-soul genren.  Lär dig mer notläsning!
Vi ses på måndag den 6 sept.  kl, 19.00 i körsalen Landkrona församlingshem.
Välkommen i ensemblen!

Den tjocka meningen förstår jag mig däremot inte på.. Jag sjunger nästan aldrig pop-soul.
De måste ha förväxlat mig med någon.. :s haha, aja, jag är antagen ialla fall.!!!! :D

jubjub.


Igår

Igår åt jag och mamma frukost på Kafferepet!
Hur mysigt som helst.



Efter det hängde vi lite på stan, käka bland annat lunch med pappa..
OCh på eftermiddagen fikade vi med Ida.


självklart var detta inte det ända jag åt.


mami lyckades hitta en sockerfri "biskvi"



Så var det med det. 
Senare på kvällen var jag, Ezzy och Ida hos Emma på ett klädparty.
Jag hittade ett par mjukisbyxor, i velour, som jag funderar på.. :)

hörs senare. jubjub

RSS 2.0