Saknad och längtan

I övermorgon händernågonting mycket spännande! Nämligen den efterlängtade reas till USA, Florida och älskade Eric!!!! LILLEBROOOOR, i miss U so!!!! Ska bli såförbaskat roligt att jag dör när jag tänker på att jag får träffa honom om bara några dagar! Var så sjukt länge sen. Alldeles för länge sen. :( Men eftersom vi ska vara borta i 10 dagar så kommer jag sakna tre (även fler, men mest dessa tre) personer väldigt mycket; Chaki, mamma och Ida! Fy :( Idaumgicks jag med idag. Vi stack till väla och åt lunch och shoppade lite :) Mami ska jag träffa imorgonkväll och Chakibaby är jag med nu. Fast han ligger för tillfället och vilar sitt trötta sinne. Han satt innan och drägglade över mina kakböcker, så jag passade på att baka lite åt honom nu. Ska överraska honom när han vaknar ;) Blev kladdkakemuffins och chokladbollar :)



bilden blev en aning blek, men det är ganska svårt att ta snygga bilder med mobilkameran.

sov gott, puss


At Fritz´s

Är hemma hos Fritz och dricker kaffe. Matte och Husse med Stort M och H kommer hem vid 18 tiden i kväll så jag ska passa på och hänga lite med honom innan dess. Om man kallar dricka ekologiskt kaffe med mellanmjölk och blogga för att umgås. Men jag tror han är ganska lugn med det faktiskt. Han chillar runder, äter lite, gnäller lite, äter och glor på mig, haha så jag tror det rätt okej med honom. Men lite senare idag ska jag träffa mamma, vi ska gå på Hälsomässan som är på Idrottenshus. Spännande. Här får ni två fräscha bilder moi at the moment!
Ha en fin söndag!

Mamis Matlagningprogram

Har varit ute på en powerwalk i 40 min, Ida var här innan och fikade och så! Nu pratar jag med mamma på skype. Det ärnästan som att titta på ett matlagningsprogram för hon lagar mat till sig själv. Så gullig!



hihi <3

smärta

Satt och sydde in Chakis byxor på maskin idag och då hände en hemsk grej av bara farten! jag SYDDE mig själv i fingret! Rakt igenom nagel och fingret! fy fan vilken smärta, är den enda kommentar jag har. Chaki for bokstavligt ur sin bekväma kolla-på-film-ställning när jag skrek! komiskt nog började jag skratta istället för att gråta! I fortsättningen kommer jag vara mer försiktig kan jag lova!

Har inte tagit några bilder direkt, för det är verkligen inget att se. bara en sprucken nagel och ett litet hål i fingret. Ni får en bild på mig igår kväll istället där jag visar mitt nya linne från h&m.



Just nu är klockan ganska mycket, och enda anledningen till varför jag fortfarande är vaken är för att jag väntar på att Chaki ska komma hit. Han är hemma hos några kompisar och kollar på film, men han lär komma nu snart tror jag. Men jag är så himla trött så det kanske är bäst att jag låser upp ytterdörren så han kommer in ifall jag somnar?! ;)

godnatt i alla fall. puss

Fredags-tjockis :)

Ikväll ska jag och Chaki kränga en massa gott! Jag har stått i köket en stund och fixat en del av det. Har bakat hallongrottor, stora sådana och skivat upp frukt som annanas, jordgubbar och vindruvor. Vi ska ha en riktig fest. Men innan denna ljuva dessert ska vi självklart äta middag. Kycklingfilé med ris, stark thaisås och avokadojocks av något slag. Mums! Här ska det ätas ;)



Hoppas ni får en riktigt fin kväll med massa goda saker. <3

bonbon-puss

Två nya favoriter!

Tänkte visa mina nya favorit nagellack! Det ena heter Vintage Mint (färgen säger sig självt) och kommer från IsaDora. Sjukt fint i vår och personligen så tycker jag att det både är sött och coolt!

Det andra har jag glömt namnet på men kommer från MaXFactor och är ett av deras nyaste nagellack. Jag köpte mitt på Kicks för endast 59:- Färgen är lite obestämd och det gillar jag. Rött/rosa/orange, beroende på hur ljust och mörkt det är där du är. Just nu när jag sitter i min ljusa lägenhet så är det väldigt bubbelgum/mörkare rosa. Mycket vackert till våren!


På sista bilden ser nagellacket ut som vilken röd färg som helst. Men låt er inte luras.
Ta en kik på Kicks, så får ni själva se.


RSS 2.0