Man kan aldrig ha för många väskor.

Jag berättade i Lördags att jag kollat in nya väla centrum! Jag nämnde även att jag köpt lite saker och tänkte därför visa en av de saker nu!

Den här väskan är lagom stor och jag får till och med plats med min nessecär. Otroligt bra, eftersom jag oftast sover hos Chaki. Färgerna är perfekta och trots det billiga priset så är den väldigt lik en äkta skinnväska!



Den är brun, svart och vit. Finfin kombination som ger möjligheten att ha vilken färg som helst på plånboken!

I like it alot! ♥

FreschToning

Sitter hos mamma och har precis lagt i en toning! Vi var på nya Väla idag och det var sjukt fint i nya delen där!! köpte lite fina saker, visar annan gång. Ikväll blir det eventuellt utgång med Chaki, om han orkar.. Han slutar jobba vid 10 så vi får se hur trött han är då! Jag känner mig också trött men är ändå ganska peppad!

Nu måste jag skölja ur toningen!!




see uuuuuuuu :*


Chakris 22 <3

Idag fyller min Chakris Lakris 22 år!

Ska strax sticka ner till honom och fira lite.. Eftersom jag börjar så tidigt om mornarna så hann jag inte ge honom presenten imorse, så den ska han få ikväll! :)

Hope he likes it!




Spa

Hejsan!

Någon som har varit på spa någon gång och kan dela med sig av den fantastiska upplevelsen? Eller vad vet jag, den kanske inte var på fantastisk.. Den kanske rent ut sagt var fruktansvärd och hemsk? Nej, det tror jag inte.. Men i vilket fall så hade det varit trevligt, för nu är det så jag jag och min kära Chakris ska gå på spa! Han vet inte om något än men han fyller år imorgon och då tänkte jag ge honom en spaupplevelse i present. Hittade en 40minutare på Njuta för 895:-/2pers. Tyckte jag var ett okej pris för två personer. Hade dock kunnat vara en timma åtminstone, men men helt okej.

Detta är behandlingen jag kollat på:

Mizu (vatten) 895 kr
Bada tillsammans i vårt härliga bad med olika sorters vattenmassage. Ni får båda välgörande ansiktsrengöring och lugnande ansiktsmask i badet (40 min).



(http://weheartit.com/entry/13348979) såhär får det gärna se ut! ;)

Fjärilar

Hej!
Hoppas ni gillade videon jag länkade till här om dagen! Ni som inte har sett den, kolla på den för den är ganska underhållande.. Eller inte rolig direkt men bara för att den är så seriös och amatörmässigt gjord så blir den nästan rolig. ;)

Tror förresten att den kommer fixas till lite, så kommer länka den ännu en gång!

---------------------------------------------------

Sitter på jobbet, i receptionen. Slutar om en och en halvtimma. Känns lite trist med tanke på det otroligt fina vädret som vi har!!


(bilden tog jag i helgen när jag och mami hade ätit på Linnéa trädgård)


Don´t look back!

Jag har gått och blivit kändis, kolla in detta! ;)

http://www.youtube.com/watch?v=ErP6ybkD0PQ&feature=channel_video_title






ps. kommentera gärna när ni kollat, och säg vad ni tycker. ds.

Malmö...?

Skulle åkt till Malmö med min babe idag.. Eller vi hade ytligt bestämt det. Inte spikat... Så jag stack och jobbade vid halv 6. Skrev ett sms att han skulle smsa mig när han vaknade.. Skrev ytterligare ett sms vid halv 11 då han fortfarande inte hade svarat och när jag kommer hem kvart i 1 ligger han fortfarande och sover. Nu är klockan kvart i 3 och han har ännu inte öppnat ögonen så jag tror bestämt inte att det blir något Malmö denna solskensdag tyvärr. Men vi får se. vi kanske drar dit senare.. vissa affärer stänger ju inte förens klockan 19 och eftersom det är så fint väder så kan man ju vara där även när affärerna inte har öppet längre. Käka glass osv.

Vi Får Se. ♥




Bilder från mobilen.

Här kommer lite bilder från min mobil :)


Satt hos frisören och skulle tona håret.


Innan toningen kom i, lade hon i en förpigmentering.. Resultatet blev detta.


Resultatet! Älskar det!


Eric och jag såg roxette i Götet, hur underbart som helst ♥


Hängde med mami och Marcus när de skulle på lunchdate. (det blev Camillas korvkiosk ;))


Hängde med imo som hade tagit sig ner till Helsingborg. Här är vi crazy efter några shots.


Förfestade på Gyllene Prag med Veronica och Eric. (skulle därefter på asiatdisco med min babe.)


fylle-ego.bild.


Mami hjälpte mig att vika strumpor som jag tvättat idag.


Min middag för idag. PANNKAKOR!

did you like them?

puss


RSS 2.0