Roxette, i love you so much.

Imorgon ska jag se mina älsklingar ännu en gång. Guuuud, jag älskar dem så. Blir så nervös av att bara tänka på att de kommer stå mitt framför mig imorgon. vill bara se dem mer mer mer. Så coola. Och Per har sexig röst!



de ser ju dock inte ut såhär längre, heh. but they are so so spexi. ♥

Vi ses imorgon Per och Marie :)

Talking with Shruti <3

Pratade med min kära indiska syster, Shruti nu precis. <3



och sen kom hennes bror också. så himla söta båda två.

saknar fikastunderna med Shrutiiii. <3

morfar-fika

Idag var morfar i min nya lägenhet för första gången. Han tyckte att jag hade det jättefint och att det var mysigt :)



Han hade med sig rosor till mig, som matchar mina val av färger hemma. Jag bjöd på fika och mami var också där ♥ All fika var hembakad och vi kollade på foton från morfars 90 årsdag. fint.

mormor 88år <3

I måndags skulle mormorf ha fyllt 88 år om hon levt idag. Därför åkte jag, mamma och Eric upp och la blommor på hennes grav. Samtidigt som vi var där uppe och fixade så kom morfar också dit för att sätta blommor. Helt fantastisk. :)


våra blommor.

 
morfars blommor.

<3

Vad ska jag göra med min hårfärg?

Guuuuuuuuuuuuuuudhhhh.. varför kan jag inte bara bestämma mig för en nyaans?

 

 

 

(obs! ingen av dessa färger/nyanser har jag funderat på!!!! absolut inte)


Kaffemåtten tar aldrig slut.

Ska strax ta mig från Zoégas! Har skickat oändliga mängder med kaffemått som folk mailat och bett om att få. Dumma zoégas kampanj! haha, jaja då har jag något att sysselsätta mig med här på eftermiddagarna i receptionen. :) 



Vid 17 ska jag träffa Anna för fika eller middag i stan. Roligt! Var ett tag sen vi sågs.

Framtiden

Åhhh! Igår var jag hemma hos syster för lite häng och smoothie innan kvällens träning i skogen. Och jag var lite deppig och allt annat och så pratade vi om saker som tyngde varav det växte en fantastiks idé och jag är så glad nu. Jag vill låta det vara lite hemligt en stund till innan jag berättar för alla men det kommer nog bli suuuuper! :D




Brev till farmor.

Hej, Jag har under en kortare tid knåpat ihop en liten present till kära farmor. Farmor bor i Eskilstuna och jag träffar henne ganska så sällan. Alldeles för sällan om jag ska vara helt ärlig. Därför fixade jag denna lilla present för att visa att jag saknar henne. Jag hoppas att hon blir glad.

Paketet innehåller en grön schaf. Grön är farmors älsklingsfärg, så jag är nästan säker på att den blir perfekt! Paketet innehåller dessutom en liten knyt-guide som jag gjort där hon kan se hur hon ska knyta den snyggt runt halsen. Hon vet såklart redan hur hon ska göra men jag tänkte att det var en kul grej ändå.



puss


Its the...

Summer, love and happiness ...



... that makes it easy to live.

RSS 2.0