Crazy night



Imo kom, vi käkade middag, hängde lite här och där.. Stack bl till tivoli och bara rock, och avslutade kvällen 15 min på Utposten.. var hemma hos babe vid 01.30 tror inte jag somnade förens vid 3 o.O crazy night.

Sjukt kul var det att träffa Emelie igen i alla fall. Var alldeles för länge sen. Hon kommer ner om typ två veckor igen, då hennes pappa fyller år, så vi ska hänga då igen, Funnyyybunny! :D

Päronyoghurt, oh my god.

Hej! Idag är det söndag, what a lazy day eller nåt. Hade en crazy-party-night med Emelie igår.. Visar givetvis bilder senare när jag är hemma igen. Är nämligen hos Marcus och Ida för att se efter Fritz. Han ligger just nu och snoosar lite försiktigt i vardagsrummet. Väntar ivrigt på att matte och husse ska komma hem igen tror jag hihi. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, sov hos Chaki i natt och vaknade med en otrolig huvudvärk, efter det spatserade jag hit och har nu umgåtts med Fritz ett tag. Men han är bara så himla trött och slö, jag tror att han tycker jag är ganska trist. Får ta och busa lite med honom nu.. Förövrigt så käkade jag upp M&Is otroligt goda vanilj-och päronyoghurt nyss. Bokstavligt talat så åt jag upp allt! Hoppas de inte misstycker. haha. Helt underbart god, tillsammans med god söt müsli of course.




Förövrigt så är det morsdag idag, och jag har inte gett mamma en mors-dag-telefon-puss än, glömde bort det när jag ringde. Får göra det senare, eller överraska med en blomma eller nåt annat fint. Vi får se.

Nu ska jag chilla vidare, vi hörs senare. ♥

Födelsedagsmiddag för mami <3

Här kommer lite osnygga mobilbilder från gårdagens middag på Oasen



Supermysig middag, med fina personer.

Nu slutar jag jobbet för dagen.

see you, kiss

Would you please bay me a new dress?

Jag och mitt stora behov av shopping har hittat två väldigt fina, men aningens annorlunda klänningar på Asos hemsida! Vill ha, men är inte så glad för nätshoppnig. Dessutom måste jag ge mig någon gång. ;)

Men ni måste väl ändå hålla med mig om att det är tjusiga? Tänk myspicknick i Wilsonpark i sommar ;)



Ikväll blir det fördelsedagsmiddag för mamma på Oasen och då funderar jag på om jag ska ha svart långklänning (en ny som jag köpte på Bikbok för några dagar sedan, eller om jag ska ha svarta långbyxor med någon snygg topp.. Hmm, har funderat på det här sedan jag vaknade imorse och har fortfarande inte bestämt mig... Kommer vela in i det sista och säkert komma försent till restaurangbesöket.

Hoppas ni får en trevlig eftermiddag, poss poss


Sleepy morning

Sitter på jobbet (växeln Zoégas/Nestle) och det har inte ringt en enda själ på säkert 45 minuter. Hur lugnt? Men det är ändå inte tråkigt att sitta här för bloglovin.com och facebook finns ;) Annars hade jag nog avlidigt lånsamt för längesen. Ikväll blir det en kort sväng till Väla centrum med Ida (och Veronica?) Sen hem till kärleken. Sovmorgon imorgon! börjar 12!!!! Var så himla trött när jag vaknade fem imorse och tänkte, kan jag aldrig få sovmorgon?? Och vips låg det ett vackert schema med två sovmorgnar på raken när jag kom till jobbet! Kan inte bli bättre, som en skänk från ovan ;)

Nej nu stänger jag för dagen. kisses

Bad hair ideas.

Är så himla sugen på att trixa med håret och ha annan färg i det.. Eller bara lite mörkare i alla fall.. Men det är så himla svårt för jag vill inte att det ska bli fel och jag är så rädd att jag ska ångra mig. Men det står mellan dessa färger/nyanser:

x ljusare brun/askblond
x guldigare nyans av det blonda
x ljusröd-blond

Såhär ser det ut nu som ni vet


Här kommer några bilder från lite blogg-tjejer som jag tycker har fina hårfärger som jag skulle kunna tänka mig.


Och även Edita Vilkeviciute, tjejen som är med i H&Ms senaste tidning.


Will you help me? please.


Mimmi Pig

Fick en fin rosettfrisyr dagen till ära igår (mammas födelsedag) Himla lyx med frisyrfixar-Idis.



Kände mig redigt läcköör ;D


Mami

Idag är det mamis födelsedag! Det ska firas med tårta på hennes underbart vackra altan!!!! <3

RSS 2.0