eftermiddagssyssla

bakade precis kärleksmums med Shruti.
Goda, fast har ätit godare..
smakade inte så mycket choklad som jag hade velat att de skulle göra.
to bad!


Äntligen dags för efterlängtade 50-talet!

Har en del fina bilder från gårdagens restaurangbesök, men visar nog dem imorgon eller så.. hinner inte nu känner jag! Ikväll blir det som sagt ännu mer festligheter!!!! 50-tals FEEEEST! ♥

har säkert tio kassar med saker som ska till Veronica om en timma + att jag ska handla lite till!
Ska man ha fest, så ska man.. Jag går alltid inför det som sjutton. Ska bli så sjukt jädrans roligt!!!!




20 år!

Ikväll blir det middag på en fransk restaurang och ser ut såhär;



:D :D :D :D


20

Idag fyller jag 20 år,
men vad spelar det för roll egentligen,
varför ska man bry sig?



jag ska i alla fall ha en bra dag.

äpple

sitter och lyssnar på spotify och äter ett gott äpple, tänkte ta en tur till stan snart för att köpa oasis bland annat. Ska göra en ganska rolig grej med det till festen på Lördag. Ni får se sen.


Klockan ett ska jag och mamma gå och kolla på två lägenheter,
spännande! är speciellt intresserad av den ena.


Sen strax efter två ska jag ch Veronica åka och handla mat och annat gojs till Lördag!! åh som jag längtar, det kommer blien super feeeest!

här kommer en bild på mig och mitt goda äpple.

Igår och idag

Hej blogg hej hej!

igår var jag på stan med Ida och inhandlade en ny svart kofta på gina för endast 49:- behövde verkligen det, ska slänga min gamla, totalt sönderanvända nu! Köpte även två schalar för 10:-/st helt sinnes. Blir fint till våren. Sen när vi satt på ett fik och drack deras obeskrivliga presskaffe kom ida på den briljanta idén att blondera min utväxt innan lördag, så det gick vi hem till henne och gjorde sen. Fint blev det, och blev inte sådär hjälmit som det brukar. (en parentes till ida; det ser ändå lite blondie-fake ut idag, men det lägger sig om några dagar, och tack för hjälpen)




Idag har jag typ sovit, kollat musik-kurser i Lund och Malmö,
skrivit 50-tals quiz och gjort en 50-tals playlist på spotify!!!! 

plz

Snälla hjälp mig. Har ingen aning om hur jag ska komma igång, hur jag ska ta tag i det på riktigt eller hur jag ska förstå. Jag vet att jag inte kommer komma någonstas på mina små kunskaper. Varför kan det inte räcka med det jag har? Varför kan jag inte bara få det gratis, då skulle jag iallafall komma igång. Jag drömmer alldeles alldeles för mycket men kommer aldrig i rot med någonting. Är så innerligt peppad på att få sätta igång, samtidigt som jag inte helt fullt ut kan välja just en grej. Jag vill det och det och det och det... och lite lite till... Drömmer om allt det där andra också.. Fan

hjälp min slöa hjärna... aktivera mig.

   

   

   


Attityd

sitter hos mamma och väntar på att tevattnet ska blir klart. För att inte dö av uttråkan-väntan tar jag attityd bilder i webcamen, älskar mitt nya Röda läppstift.



om mindre än en vecka fyller jag inte-tonåring-längre!

Red lips

Kör ett inlägg till innan jag går.. Kommer säkert inte blogga mer idag ialla fall, är inte precis en bloggarmänniska om man säger så!

Täkte visa läppstiftet som jag köpte igår. Ska ha det på min Femtiontalsfest!


brun

Efter gårdagens inlägg gick jag hem till mamma. Vi trixade lite med klänningen som jag hittade på Loppan för 40:- och jag hoppas att den blir klar till min fest som är om 8 dagar!! Efter det blev det lite ärenden på stan och tillslut sushi till lunch! oooh my god ♥ vill äta det idag också.. på eftermiddagen drack vi kaffe på fahlmans med mammas kompis Ylva. Och strax innan vi gick hem köpte jag den här fina bruna kjolen på hm för 99:- Kul att variera sig.. har bara svarta fodral annars.



Idag blir det andra bullar... för klockan 12 ska jag och mamma på visning i en grymt fin lägenhet, (iaf enligt fotona på nätet) hoppas hon tar den.. ;) sen blir det nog sushi. eller nåt ;)


2011-01-13

Det kliar och spritter i mig!
jag vill in på en tjusig skola med massor av sång och teater.
Jag vill flytta till en liten lägenhet och inreda Som Jag Vill Ha Det.
Och ha Chaki där hela tiden ungefär, kanske att han också flyttar in.

Men nu ska jag träffa mamma, och jag hoppas det blir sushi till lunch.



so long.

Hos Ida

Hej! är på besök hos Ida. Vi har tillbringat kvällen med wii (Mario kart), indisk majssoppa, godis, musik och te.. och lite skip-bo, när Mario kart inte ville fungera. Kul att göra något annat för en gångs skull. Behövde lite syster-ungdoms-häng, var länge sen sist. I morgon blir det förhoppningsvis Höganäs, med favoriterna Loppan och Kakboden!

Vill hitta lite prylar till min 50-tals fest, och även en klänning tills dess!! (ska inte hoppas för mycket dock!) vill också hitta någon fin tallrik, lite ramar, andra köksprylar till min framtida lägenhet, och kanske någon ljuslykta av något slag. Tänk om jag hittar alltihop?


inte bra

guud, jag vet inte men det här känns inte bra.... måste till älskling nu nu nu nu....

Del 2

Saker jag tycker om del 2

x Trycka i mig pepparkakor (gjorde precis det) 
X Att ha handen i Chakis hår 
X Göra collage med tidningsurklipp
x Fota allt jag ser som är fint
x baka
x köpa klänningar och tänka ut tillfällen då jag ska använda dem 
X frukost, frukost, frukost, frukost 
X Musik, helt klart
x små hundar & fluffiga katter, söta kaniner & små hamstrar
X springa (vem orkar gå liksom?) 
X vår & sommar
x klackskor
X fika i fleera timmar
x storstäder
x mornar

 


Igår och idag

Jag har hängt med mami i två dagar nu.

Igår var vi i Lund och gjorde stan! det såg ut såhär



och idag såg ut såhär



himla mysigt.

Ruthhhh!!!!

Idag är det världens bästa namnsdag!
Ruth är namnet och så heter jag.
Ibland önskar jag att mamma och pappa
gav mig det som tilltalsnamn istället för
Emilia. hihi
Emilia Birgitta Ruth Emma
Tycker att det är ett så himla fint namn!!!!

nästan lika fint som en vacker påfågel. Namnet är finare ofc.

Sabrina

Sitter i vardagsrummet med Esmeralda. Hon sitter vid sin dator och jag vid min.. Lugn och stillsam kväll med film, kollar nämligen på femte filmen ur min Audrey Hepburn-box. Denna gången blev det Sabrina Bäst hittills är Breakfast at Tiffanys, men jag gillar de andra också. Ringde nyss till Chaki för att säga godnatt också, saknar honom men ska till honom imorgon. Är dessutom ledig imorgon. Jag trodde att jag skulle jobba både tis och ons, men så blev det inte. ganska skönt faktiskt.

intressant fakta. godnatt


bilden är printscreenad direkt ur filmen.

apple



höhö, gissa om jag gick eller beställde?

Äppel päppel pirum parum

Är så in i bomben, helsikes, otroligt sugen på ett Äpple! Men jag har ont i mina ben. funderar starkt på att beställa ett på onlinemat.se/helsingborg. :)

eller så går jag helt enkelt ner till Ica innan de stänger!



/äpplepuss

Vårkappa

tänkte bara visa min nya kappa som jag ska ha i vår.
Köpte den på H&Ms rea för 300:-




ser kanske inte så bra.. dålig cambild.

Dag 1 sawadee pee mai

Dag 1 på det nya året 2011.. eller 2554 som det är i Thailand, hade lång diskussion med Chaki imorse om det. Tycker att det är rätt så häftigt.
Igår var jättebra, fin fest och allt. Somnade kring 2 imorse, men Chaki kom inte och la sig förens vid 8.30 :O han hade spelat kort med sina kompisar hela natten. sen låg vi och pratade i lite mer än en timma och efter det somnade vi. senare på dan träffade jag mamma, och vi fikade på Grand coffee i stan. Drack typ asmycket kaffe, läste tdningar och löste korsord. Fattar inte varför jag känner mig helt matt nu.. Kan vara för att jag är trött (trots en massa kaffe) och för att jag inte får tag på Chaki, tror nästan att han fortfarande sover.. trist, hade velat träffa honom. Jag kan ju gå till honom ändå, men vet inte om jag känner för det om jag inte pratat med honom innan.. höhö.

Hade velat visa er lite bilder från igår också.. men då får jag logga in på pappas dator istället för min dator vill helt enkelt inte öppna nytagna foton längre. jäkla skit att jag har bilder från julafton som jag inte kan visa er heller.
Ska se om jag kan lösa det här krånglet på något sätt.

jubjub

RSS 2.0