Myvizzz

 

Miyavi Miyavi Miyavi Miyavi :D
kom och tänka på Myvizkonserten nu i somras.
Var där med Therése, det var kuligt, men vilken resa det var. hahahaha
Men konserten var såklart awesome!! XD
Har sett honom 2 ggr nu.. omg, han är verkligen en superhero.

Tog en kvällspromenad i stan, fint stjärnhalsband

   

Kyckling

 

Detta är Chakris Lakrits, och jag saknar honom jätte mycket nu :(
Tänker på hur mycket jag kommer sakna honom nu när jag åker tilll Indien också.
När han var i Thailand hela Augusti, kändes det skitkonstigt efter två veckor.
Jag var så otroligt mysigt pirrig när jag skulle träffa honom sen när han kommit hem. hihihihi :3
Jag tror att det är ganska nyttigt att sakna varandra en kortare tid faktiskt, inte för länge, men ett tag.
<3333333333333333333333333333333333333
pussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss....
jubjub

Det är natt nu

Hej! klockan är 00.55 och jag är uppe fortfarande. sov lite innan.. men när jag vakna kunde jag inte somna om. Har knappt varit hemma sen i torsdags. Sov hos syster i Ängelholm tors-fre.... För jag skulle haft sång hos Charlotte på morgonen, men när klockan är 07.20 så ringer hon och säger att vi får boka en annan sångtid, hon hade nästan ingen röst kvar överhuvudtaget. :s stackare. tänk att vara operasångerska och tappa rösten :O kan inte vara speciellt kul. Men i alla fall, jag och Veronica tog tåget till helsingborg och sen stack jag till skolan. Det var lite sådär halvjobbigt mellan mig och baby, så på eftermiddagen gick jag hem till honom.... så gulligt, jag blev instläppt av hans bror och han sa åt mig att vänta på Chakis rum för han duschade.... Så när han hade duschat klart och kom in på rummet så såg jag hur överaskad han blev.. log jätte mycket.. <3 :P hihi, iaf, jag berätta hur jag kände, sen fråga han om vi skulle stanna och sova hos honom, så det gjorde vi.. har inte haft så kul på länge, det var så mysigt.. älskar honom så  himla mycket. <3

Nu är det natten till söndag.... och om två dagar åker jag, pappa och Eric till Indien..
känns så weird.. Har grymt mycket resfeber.. och jag vet inte hur jag ska hantera det..
blä. vill ha en puss av Chakris nu >____<
två veckor är länge, och jag kommer inte må bra förens vi faktiskt är påväg.
tycker inte alls om dagarna innan man ska resa, jobbigt att packa, och man vill bara komma iväg.
Nu ska jag nog försöka sova igen.... ska försöka kliva upp vid 9 tiden imorgonbitti.

*---*

Vilken dum dag :( började kl 10, så det var ju bra. Religion, sen lunch och efter det ensemble.
Ensemblen var inte så rolig, för vi kör misery business med Paramore, och den är svåååår. blä och eftersom att jag åker till Indien om 5 dagar och blir borta två veckor så betyder det att jag kommer missa de sista tre repen innan turnén XS inte bra! ush ush! men Indien ska bli kul :D hihi.... *-*
iaf, efter ensemblen stack jag hem och åt lite fil, sen cyka jag till Thomas och hade sånglektion.. Han sa något väldigt snällt till mig idag..
- Vet du! Du skulle kunna bli en riktigt stor operasångerska!
hahahaha, jag blev så glad. I vilket fall som helst, efter sången cykla jag vidare till tandläkaren och fick min bettskena, som jag ska sova med nu i 3-4 månader, Ääääntliiiigen säger jag bara. detta dumma gnislandet i mina tänder har gjort mig galen, inte för att jag själv märker att jag gör det, men jag har haft en sån frukltansvärd huvudverk nu i 3 månader.. blääää.... och sen efter det, vardet skolan som gällde i två timmar.. Resurstid denna gång. vi skulle öva på våra låtar till Muko-musikalen till jul ^^ så jag slutade kl 17.oo XS inte kul. när jag kom hem, följde jag med pappa till elgiganten, där han skulle köpa en liten kamera som skulle vara lätt att ta med sig ner till Indien. och därefter åkte vi och handlade lite mat. nu är jag finally hemma i mitt kära rum.. så resten av kvällen återstår att användas till plugg. inte mycket att göra åt den saken.
Ha det fint hejsvej.

 

I watched his wildest dream come true,
not one of them involving you.
I watch my wildest dream come true,
not one of them involving....


RumEtt, blev teatersal och utomhuskyla....

 

  

hahahaha, jag och Emelie gick till RumEtt och väntade.... men inget hände. så vi blev lite fundersamma, tillslut kom vi på att det kanske var i teatersalen eller konsertsalen.. så vi traskade dit XD
och ja, teatersalen var det, och vi var tydligen där en halvtimme för tidigt. och vi träffade Marcus och Anton i klassen som skulle uppträda, och när vi såg programmet över kvällens konsert blev vi lite.... "vad är detta"? haha, ska vi vänta 50 minuter på att vi ska få se det vi vill se av denna timma?
No way, så vi gick.. ut på stan i kylan och haha.. kvällen slutade med att jag skrev färdigt min buddhistuppgift till morgondagen. Blev faktiskt ganska nöjd, hoppas läraren håller med mig om det! XD
aja godnatt sweethearts <3

Rumett-kväll

Hemma igen. efter en rörig men rolig skoldag. Redovisningen gick helt okej, var nervös O.O Fattar inte varför, jag brukar aldrig vara nervös över såna där saker. :s haha, men nu är det gjort iaf.

Ikväll klockan 18 ska man titta på när några i klassen spelar på rumett, blir nog spännande.
Jazz?, blues? är inte säker på vad det är. inte riktigt min typ av musiksmak, men roligt ändå.
Ska gå dit med Emolien :3 XD 


Beautiful morning!

Tiiiisdag. Jag börjar skolan om en timme, så jag ska gå om 30 minuter!
wihoooo, redovisning. Får se hur det går. -.- hoppas att jag inte svamlar en massa. :s
skriver mer i eftermddag! ^^


Ring i läppen

Var i skolan en stund innan, sen stack jag hem och kolla lite på tv. Det var ett program om överviktiga i USA som skulle operera sig. :/ stackars människor. I viket fal som helst, när jag låg där och tittade kom jag på mig själv med hur trist det var, så jag stack ut en stund, gick till banken och tog ut pengar till sånglektionen på onsdag. Sen träffade jag Chakris :D hihi, han var ute med några kompisar, så vi prata lite. Sen drog jag iväg och köpte en ring till min läpp och efter det smsa Chaki. Så han och jag tog en promenix på stan, mm, jag köpte ny blondering :3 ska nog fixa utväxten imorgon eller på onsdag. var ca 4,5 veckor sen nu.
Ikväll ska jag nog plugga lite, har en redovisning i Svenska imorgon, är klar, men måste läsa igenom den sen. Ska träna också, om 45 minuter. intensiv.



här har vi ringen!

Måndag.

Känns som att jag har en hel del att skriva. Idag är det måndag, vilket betyder skola. Lyckligtvis har jag bara en lektion idag, och den är klockan 13.20 ^^ och varar bara i 40 minuter. Otroligt skönt. Så just nu sitter jag i min säng och har inte gjort något annat sen jag gick upp klockan 9, hihihihi.

Ska dra en kort sammanfattning om min underbara helg.
fredag - bio + myskväll med Chakris. :3
Lördag - vakna med honom, jogging, tjejkväll i Landskrona.
Söndag - Vakna i LA, hem + duscha, fika med Louise, plugg + musik.
En mycket fin helg. så borde alla dagar vara.

Snart måste jag resa mig ur min 1,10 säng och ta en dusch. kl är redan 11. wooops!
Men först ska jag vänta tills min lata lillebror Eric har duschat färdigt -.-

(låt) lyssnar på just nu: because of you - Ne-yo


Välkommen till min nya blogg!

Hej. Jag har tänkt jättelänge på att skaffa mig en blogg. Har typ testat en gång, men ingen blogg sida ville fungera då.. så.... Jag struntade i det helt enkelt. Jag brukar liksom skriva dagbok, mysigt, men då får ingen annan läsa. så idag känner jag att det är en sån dag då man skaffar sig en blogg. och vips, det fungerade.
i alla fall, jag borde nog presentera mig.
Jag heter Emilia och är 18 år. Jag älskar musik, - musik musik musik. Jag går på en gymnasieskola, med inrikting musik, där sjunger jag.. Sjunger utanför skolan också.. mitt mål är att bli någon sorts operasångerska.
Kommer från Helsingborg, har en mysig pojkvän, som heter Chakris <3 och en katt, som heter Miranda.

Musik som sagt. Jag lyssnar på allt möjligt. indie, japanskt, synth, R&B, ja det är ganska blandat.
kent, miyavi, ne-yo, craig david, pet shop boys, roxette, palstic tree, Lars Winnerbäck. mycket fint, lyssnar på massa annat också ofc! ;)

Detta kanske blev ett tråkigt första inlägg på en blogg? Men jag är dålig på början. hmm, det ska bli bättre.


RSS 2.0