Esmeralda.

Heeeej kära Niwatoriibloggläsare! Jag har varit lite upptagen den senaste tiden osv. Nu ska jag börja blogga igen! Idag kom Esmeralda, den amerikanska utbytesstudenten som ska bo hos oss till mitten av Januari. Känns jättekul och hon är verkligen en glad och lättsam person. Hon har varit ganska trött hela kvällen, eftersom hennes resa varade i ca 24timmar. Extreeeeemt långt att åka. Imorgon åker hon till Höganäs på ett läger. Hon kommer tillbaka redan på fredag. Lägret började nämligen rean i måndags, men hennes resa till Sverige blev lite försenad så därför har hon missat en massa dagar tyvärr. Själv ska jag baka muffins i amerikanska muffinsformar. Vi ska ha ett litet avskedsparty för Eric innan han åker på måndag. Åhhh, kommer sakna honom så mycket. Pappa och eric var i Stockholm igår och fixade det allra sista inför resan. Med passet osv. Spännande för honom.

Skriver mer imorgon. jubjub.

Kommentarer
Postat av: Ida

Det var verkligen roligt att träffa henne och er förut! Jag tror att det kommer bli hur bra som helst med henne här! Rolig erfarenhet för alla! Nu får vi passa på att slipa vår engelska :)

2010-08-11 @ 23:24:27
Postat av: niwatorii

Ja, det var roligt att ni kom över en stund! :D Ja det blir säkert bra. Lite läskigt dock att vara här med henne själv när pappa är i Eskilstuna efter att han kört Eric till Stockholm. Meen det fixar sig säkert. :) Vi ses imorgon på fikan, hörs senare om tid osv. :D

2010-08-12 @ 08:36:00
Postat av: Ida

När är det Eric åker och hur länge blir Paul kvar i Eskilstuna? Vi får se till att hänga lite då! :)

2010-08-12 @ 10:00:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0