Tjejklubb.

Godmorgon!

Vilken fin morgon det är, vaknade av att syrris kom in på rummet och väckte mig. Det luktade scones i hela hennes kök. Har precis fixat till mig, och snart kommer Ida hit. Vi ska ha första tjejklubbsdagen idag. Vi har nämligen startat en Tjejklubb som vi ska ha i slutet av varje månad. Och varje gång är det en av oss som ska fixa dagen/kvällen. Så blir det som en överaskning för de andra. Och så byts det runt så. Kul va? :D



Det fick bli en en gammal bild idag. Hoppas det är ok.
pusssssssssssss

Love to have long hair.

Hej, jag är trött och vet inte vad jag ska blogga om. Dagen har varit kort för min del. Känns det som. Var hos Chaki och klistrade ner ungefär halva hans rum med klistermärken. haha, eller inte så mycket kanske. Just nu sitter jag och mami här vid datorn och pratar om kläder och sånt fint. Har provkört hennes bil idag. Kuuuul! ååh, känns så otroligt gött att ha körkort alltså! Imorgon blir det Göteborg över dagen med Ida. iiih, ska bli roligt. Så spontant. Måste bara säga att jag önskar att jag hade så här långt fint hår som jag har nu med löshåret i!!



jubjub.


KÖRKORT!

Idag tog jag KÖRKORT! YES YES YES YES!!!! Hur otroligt gött kan någontng kännas????


FIIIIRFIKA med Emelie och Idaaaa! :D


ÅKTUR MED VÄRLDENS BÄSTA LILLEBROR! (fick mucho god choklad)


Och tårta! :D och blommor, och örhängen.. och och och friheten att kunna köra bil.

Juuuubjubbbbb. (ska snart hämta upp Chakkkki på jobbet, hur coolt är inte det? haha)


Himmel no.7 visst lurar du mig?

åååh. snart uppkörning! Är ändå ganska peppad, fast samtidigt nervös. Hoppas att det är en trevlig uppkörare, som gör mig lugn. Hoppas att jag tar det lugnt och inte klantar till något. Hoppas att Hoppas att Hoppas att Hoppas att!

Just nu försöker jag lugna ner mig genom att lyssna på mina älsklingar Gyllene tider. Allt blir så himmla mycket bättre då!



see u gays, when this shi* is over. jubjub.

inatt.

inatt när Chaki var hos mig lagade jag mat till honom! Jag lagade tonfisk i tomatsås, och wokade grönsaker. Han gillade det!


han fotade några heta bilder, när jag stod och lagade mat som en liten hemmafru..


själv satt han bara och latade sig med benen i kors ;) haha ♥

jubjub.

ps. imorgon är det uppkörning.

Mys

Har haft en helt underbart mysig dag!

Först och främst på grund av att jag klarade körkortsteorin!!!! :D (tackar mig själv för att jag pluggat som en häst)

sen såg resten av dagen ut såhär!


lunchpicknick i stadsparken.


chailatte hos sötaste Ida.


som även innehöll en vacker frisyr.


Sedan gick vi ned mot stan, för olika ärenden. Jag skulle övningsköra med pappa. (vi träffade på en finurlig katt)


på kvällen hängde jag med sweetheart-syster på gröningen.


och förhoppningsvis kommer min man hit efter jobbet.

puss hej!

Lördagen

I lördags åkte jag och Veronica till Malmö för att hälsa på våra kära kusiner! Vi åkte ner vid lunchtid, för att få lite extra sömn på natten! Vi halvtolvtiden möttes vi upp på Malmö Central. Vi tog sen bilen till Maxi för att inhandla lite mat! Dagen bestod därefter av picknick i ett kallt uppehållsväder, en aning shopping i stan, fika på kafferosteriet, ännu mer stad, sushi på Ninnas balkong och mys mys mys. Vid 21 tiden tog jag och V tåget hem. Sjukt mysig dag! Vi planerar att göra en repris i höst, men då i Umeå där Emmi bor :)



En av sommarens finaste dagar och jag bara älskar er! ♥

Låååångt håååår!

EFTER:




Håret ser inte jättesnyggt ut på bilden.. men det är så fint när jag satt upp det i en svans på sidan och sådär :) Om en och en halv timma ska jag överaska Chaki med min frissa! hihi.. Får vi se hur han reagerar... :D

oh la la

FÖRE!


Pynt

Hej!

Klockan är så mycket som halv 11. Det betyder att jag ska gå på ännu en körlektion om ca en timme. Hoppas att det går bra idag. Jag är lite trött, även om jag sov till klockan 9. Aja, i vilket fall som helst så har jag pyntat lite vid mitt fönster. Och såhär fint blev det.



Ramen kommer från Rödakorset och fotot förstorade och framkallade jag på Expert. Jag brukar inte framkalla mina bilder där. Brukar göra det hos Rockmain, men de kunde inte göra lika stora uppförstoringar som expert. Så därför gjorde jag det inte där denna gång. Satte även dit lite kycklingar som jag fått av mamma. Visst blev det fint?

jubjub.

Underlägg

Ska bara slänga in ett inlägg till. Ska visa ett par glasunderlägg som jag köpte idag på Killbergs bokhandel.





Jag älskar dem. De blir fina i kommande hemmet!
jubjub.

Ess-King

Åhh, vad ska jag göra ikväll? Vad ska jag göra inatt? Sova kanske? I min säng? Nej, jag vill inte sova i den sängen.... Jag vill sova i Chakis säng för den har mycket mer hemmakänsla än min. Okej, min funkar ifall Chaki är i den med mig. Men annars, och detta skojar jag inte om, sover jag jättedåligt i den. Jag kan vakna flera gånger under natten/nätterna, med känslan av att den är stor. Ungefär som ett stort hav. Ett kallt hav. Men i och för sig så spelar det också roll vilka lakan jag använder. Helt seriöst. Tycker att det är lite obehagligt att ligga i frasiga, nyköpta lakan. Om det är nytvättade är skönt. Men nyköpta och inte tvättade är ganska obekvämt. Känns ännu mer som ett stort, öppet hav då. Det kanske är så att jag är i behov av Chaki? Jag sover hos honom så himla ofta. Kanske sover hemma 1 dag av 7. Och då är det inte alls konstigt att jag vänjer mig vid hans. Men det är så underbart att sova med någon. Att liksom bli omhållen. HELT MUCHO FINT! Och både han och jag är viga så vi håller om varandra med benen och sånt också. På många märkliga sätt. Vissa gånger vaknar man till av att vi format en riktigt märklig sovställning. Mycket intressant faktiskt. Och visst kan det bli väldigt varmt att sova tillsammans. Men det tycker jag hör till och jag svettas hellre än fryser. En sak till som är bra. Ibland, eller när jag sover själv kan jag på något sätt vara rädd för att somna. Speciellt om jag lägger mig för att ta en tupplur mitt på dagen. Kan liksom vakna mitt i drömmen och tänka att jag vill vakna. Men det går inte. Jag kan liksom nästan öppna ögonen, men det går inte att röra på kroppen. Ush, det känns så himla instängt. Helt fruktansvärt. Sånt händer inte när jag sover på nätterna så ofta, men jag kan ändå inte låta bli att tycka att det är lite läskigt att somna. Men det bra med det är att det aldrig händer när jag sover med honom. Tanken flyger inte ens förbi.

Hoppas inte att detta inlägget var allt för dystert och sentimentalt. För det var inte meningen i så fall. Jag känner mig bara lite ledsen över att jag inte kommer träffa Chaki förens på fredag. Jag vill liksom vara hos honom nu nu nu nu och mest hela tiden. För han är så himla mycket Chaki. ♥

Cheap Monday

Hej!

Kan börja med att berätta att jag köpte världens minsta och snyggaste shorts igår, Cheap Monday 400:-, Jag hade dock lite kvar på mitt presentkort från TRETTON, så de kostade endast 250:- för min del :) Bild finns längre ned i inlägget.

Har varit på både körlektion och utbildningskontroll idag. Vaknade klockan 07.20 hos Chaki. Var jättetrött, och han var så söt så jag ville egentligen inte gå upp. Men eftersom första körningen började 08.05 var jag tvungen. Var så himla trött på lektionen. Men piggnade till lite när jag skulle ha utbildningskontrollen. Utbildningskontrollen är som en liten uppkörning. Det gick bra och jag fick 4 hjärtan av 5. hahaha :) Känns bra, fast det hade varit bättre om jag inte gjort de små felen som  jag alltid gör. Några småfel i stora rondeller, lite för snabbt växlande vid trafiksignal. Ungefär det. Men det är bara att köra mer. Ska köra med pappa ikväll. och imorgon har jag lektion igen. Om två veckor är det teoriprov och uppkörning. Hoppppas hoppas att jag klarar det!! Förstå så skönt. Så skönt att slippa tänka på det så mycket. Och inte behöva gå upp så tidigt varje morgon ;)

Snart ska jag träffa Anna för en lunch i stan. Får se vart vi tar oss. Börjar bli hungrig nu!

Hörs senare.
jubjub


Halkkörning

Hej!

Halkan gick bra, men det var otroligt segt. Eller ja, det var varmt och jag hade varken tagit med mig nån frukt eller nåt vatten, så jag blev lite trött. Vi var fyra elever som turades om att köra till och från Knutstorp där hela grejen var. Och de andra körde så sjukt dåligt. haha, blev jätteförvånad, och de ska ha uppkörning nästa vecka. Helt paff blev jag. Körde jätteryckigt och så vidare....

Aja, måste gå nu, ska träffa Emelie.

jubjub.

Balkongmorgonen

Gomorrrrron!

Idag har jag inte hunnit annat än att vakna, piggna till, äta gröt och sätta mig här vid datorn! Har ändrat mina planer om jogging. Känner en liten smula av ont i halsen, så jag tänkte ge mig ut på en powerwalk istället. Ska bara slänga in en bild på hur min kära balkong ser ut på morgonen.



Vattnade inte blommorna igårkväll. Antar att vädret blir fint idag, så ikväll blir det vattning.

jubjub

Rastlös....

ååååh, guuud va jag känner mig rastlös. Helt sjukt!!!! skulle helst av allt vilja sova hos Chaki ikväll, men vet inte om jag ska det.. Har som sagt halkkörning imorgon och jag måste lägga mig tidigt ikväll, men det gör jag inte om jag är hos honom. Imorgonbitti hade jag tänk jogga lite, så att kroppen vaknar till liv. Men nu när jag känner efter så är jag ganska trött. oj så ambivalent kropp man kan ha då. Ska nog ta en dusch snart, och göra ett delprov!

puss.


Rååwsaa.

Heej!

Hmms, vädret är inte så himla fint idag. Ser ut som att det ska bli åska. Inte bra inte bra. I vilket fall så ska jag ha halkkörning imorgon. Hoppas att det går bra. Ida sa att man knappast kan göra fel så jag hoppas att jag inte gör nåt fel. skulle vara lite pinsamt. Emelie gjorde fel när hon hade halka, så hon fick göra om nåt moment. Men aja, det blir säkert bra.

Idag har jag inte gjort nåt speciellt, varit hos ChakrisVakris. Vi kollade på film, Rika vänner, och bara chillidillade. Nu är jag hemma, och ska snart ta en hamnspromenad. Kanske en frusen yoghurt också? Eller jordgubbar? Detta kanske är löjligt, men jag kollade upp hur mycket kalorier 1 liter jordgubbar innehåller. Blev skitförvånad, ca 200 kalorier :O hahaha, helt knäppt. vet inte om jag tror på det. Tycker att det låter ganska mycket. jorgubbar är väl typ bara vatten? tsss. Strunt samma, jag tänker kränga såna hela sommaren ialla fall.

Här får ni en bild på mig i min klänning som jag köpte i India land!


jubjub.


Summersun

Hejhej!

Lördag idag, och skönt väder! Vaknsde hos Chaki, som skulle iväg och jobba. Så vi promenerade ner till stan tillsammans. Har inte gjort speciellt mycket, bara joggat i skogen, och ätit jordgubbar! Herregud vad jordgubbar jag ätit hittills i sommar. Säkert 30 liter! hih ♥

Har även en jordgubbsplanta på min balkong


jordgubbar är det bästa som finns. hoppas att det finns jordgubbar i Thailand om jag och Chaki åker dit i December. Annars får jag nöja mig med den underbara thaimaten i en månad ;)

jubjub.

RSS 2.0