Look at her

Såhär ser en liten del av mig ut ikväll!




Åh vad jag älskar fester!

(synd bara att Chaki jobbar hela kvällen! Jaja, han får följa med nästa gång.

Marcus 30!

Ikväll blir det PARTYYYYY!

Marcus fyller 30 på måndag, så idag blir det fest! :D



Grattis storebroris!


Soffbord

Här kommer två närbilder på mitt nya soffbord! Tyvärr så är det ganska dåliga bilder för jag tog dem med mobilen, men jag tror ni ser ändå. ;)


Tadaaaaaa!


Köpte det på Chilli på Väla. För övrigt så har de inte speciellt snygga saker där, men detta var fint tycker jag. :)
Ljushållarna köpte jag på Åhléns för en tia stycket och vasen köpte jag på Loppan i Höganäs, den fick jag också för en tia!


Konsten att långsamt köra ut sig själv

Helluu! Har hållit igång hela dagen! Vaknade 04.45, hoppa upp ur sängen, Inget Snack Om Saken Inte! Var framme vid jobbet strax efter 5.30 sen började jag och Madde jobba vid 6.. Har städat som en dåre (kan man lugnt säga) där i 6 timmar, sen åt jag och mamma lunch tillsammans. När jag väl kom hem var jag fast besluten att att 1 dammsuga, vilket jag gjorde fort som attan. Var nämligen rädd att jag skulle ångra mig. 2 våttorka alla golven + städa hela badrummet! Gjort på 30 min det med. Sen var jag lite tveksam över min 3de sak på listan och det var att måla alla elementen. Jag har fyra stycken och jag målade två. Så det var ju änå rätt duktigt får jag säga. Så lite avkryssningar blev det allt på listan! :D Nu är jag ganska så trött, men jag tänkte ändå träna lite idag. Blir runt 18tiden för då ska mamma också träna.

Vill bara säga till min kära systeryster att jag inte har sytt om skjortan i förra inlägget, utan jag har bara knutit den på lite olika sätt! :)

Här får ni iallafall en bild på mitt vackra vardagsrum som både är nystödat och har fått tillökat en detalj i form av ett soffbord. Gillar det!



på bilden ser man inte vilken färg bordet har, men det är svart och jag ska lägga upp en bild senare och visa hur det ser ut på närmare håll.

Ny skapelse. helt på egen hand.

Har en ny skapelse hemma. Med lite fantasi går det att göra vad som helst tror jag minsann!

Skjortan köpte jag secondhand för ett tag sen....



Kolla här....



Visst är det tjusigt?

Funderar att bära något liknande på storebrors 30års fest!

Selma heel

Beställde hem ett par skor av en modell som är väldigt populär just nu. Det var dock en billigare version av modellen! Beställde skorna för kanske en vecka sedan, och idag hämtade jag ut dem på posten!



Skitsnygg modell! MEN! Tror ni att jag tänker behålla dem efter det att ni sett nästa bilder!?


LIM! på sidan av skorna!


En vit prick frampå båda skorna!

Ena skon hade tillochmed en lös innersula och en tillbuktad häl som gjorde att skon blev för liten!

Dessutom var skorna en aning för små! Mycket konstigt då jag läste måtten på hemsidan för varje enskild storlek där det visde sig att jag skulle ha 38.

Skorna kommer från melba.se och det är andra gången som jag handlar av dem. Och detta var andra och absolut sista gången. Förra gången köpte jag en klänning som jag var tvungen att skicka tillbaka då måtten inte alls var som det stod på beskrivningen på hemsidan! Snacka om bluff-företag!!!!

HANDLA INTE DÄR!!!! Skenet bedrar! Bilderna på deras produkter är otroligt vackra och man blir väldigt lockad varje gång man tar sig en titt! Men detta var banne mig sista gången jag handlade hos dem!


Nyklippt och fräsch!

Hej! Efter första rundan på jobbet idag klippte jag håret på Saks. Det blev jättefint och känns väldigt fräscht. Hon klippte nog av ca 3-4cm så det blev en bit. Men det är inget som märks. Jag upplever i alla fall inte håret som kortare, vilket är himla bra!

Var och åt lunch med mamma och Eric innan. Super mysigt, nu ska jag och mamma gå till Kafferepet och dricka lite kaffe, sen ska jag tillbaka till jobbet och sitta i receptionen i två timmar.

Tänkte dela med mig av två bilder på mitt hår. Kan inte låta bli att tycka att jag och syrris är sjuuuukt lika varandra!


skrivs senare!

RSS 2.0