Isunda. grå.

Vi hann till IKEA, kollade på alla olika Karlstads soffor, och fastnade för en. Eller egentligen 2, men den ena var lite mer speciell än den andra.


Den här tycker jag var mycket läcker, det är en 3-sitsig soffa med två kuddar.

den här kollade jag på också, (tyget ser ganska tråkigt ut, men det är lite mer levande i verkligheten) samma storlek, samma soffa faktiskt, bara annat tyg. Men den ljusa är ändå snäppet vassare.

tror att den ljusa kommer bli mycket snygg hos mig. Jag tycker egentligen att mörkare färger är lite mer jag, men den här gången känns det rätt med det ljusa tyget. Den är väldigt 50-tal och det är lite det temat jag vill ha hemma. :)

Ps. en sak som jag tycker är super är också att den ljusa kostar 1000:- mindre än den mörka modellen! :D Kan inte bli bättre. Soffan är fortfarande dyr, men jag vill ha en soffa och jag tror inte jag kommer hitta någon som är så mycket snyggare än den här.

Vad tycker ni?


Mad Men

Sitter i köket, har precis kollat klart disc 2 på första säsongen med Mad Men. Åh, dör så bra. Har hunnit med en del idag, var som vanligt uppe vid fem och jobbade 6-10 Ska tillbaka till jobbetr vid 14.30 och nu är klockan strax 12. Hade tänkt sticka ut till IKEA också för att kolla på Karlstad-soffan. Svart, tyg 3sitssig modell. Vet dock inte om den enbart finns i 2-sitsig. Den finns nämligen i både 2- och 3sitsig i Skinnvarianten. Men på deras hemsida så finns bara tygmodellen i 2sitsig. Vi får se, hoppas jag hinner ut en sväng i alla fall. ska vänta på att mamma ska göra sig klar bara, hon lånar min lägenhet nu, eftersom hon har ställt in en maskin i sin lägenhet som tar bort röklukten.



see u, hopefully this afternoon, kiss


Seghet, reception och gifflar.

Hej! Nu skriver sega millan på sin blogg igen. Jag tycker om att blogga och jag har nästan bra idéer varje dag, men sen får jag ändå inte tummen ur ändå tyvärr. Måste bli bättre.

Sitter i varje fall på jobbet nu, i receptionen och det är nog bland de segaste timarna jag varit med om här i receptionen tror jag. Slutar om 1h och 15 min.

Tänkte visa er några bilder från gårdagen då jag och mamma bakade gifflar. De blev supergoda. Riktigt saftiga och smarriga.. Kokos/apelsin-smak i några och kardemummasmak i några.



Och så var det med det! 
Ikväll blir det Latin jam med Ida. :)

Lins-substitut

Hej sweetheart blogg! Idag välkomnar jag mina glasögon som ska leka linser i en veckas tid. Jag bytte linser i morse men ändå gjorde det otroligt ont i vänstra ögat, så jag tänkte att jag kanske fått nåt skräp i ögat, eller att det var något fel på linsen.. Vid halv elva tiden på jobbet gjorde det så pass on att jag var tvungen att ta ut den. Hade velat tvätta av den, men hade ingen linsvätska och jag fick inte tag på någon annan som hade det heller så det var bara att slänga den Helt Nya 85Kronos linsen... Och vara blind ett tag.. När jag kom hem försökte jag desperat med en ny lins, samma sak med den. Fruktansvärt ont.. Stack ner till staan och Optikern som hade tid och kollade mina ögon.. Jag har tydligen fått en vagelliknande sak, ungefär som en blåsa på ögat och han sa att det kommer gå över av sig själv, men det enda jag kan göra är att enbart använda glasögon i en vecka, så jag har ftt en ny tid för att se om det har blivit bättre. Så på måndag ska jag dit igen. Hoppas verkligen att det är över då, vill verkligen inte bli helt bunden till glasisar.. Gillar det inte :(




6e juni

Idag är det den 6e juni, vilket betyder

- Sveriges nationaldag
- jag och Chaki tillsammans i 2 år och 8 månader
- sista dagen på denna härliga ledighet :(

Igårkväll hade jag och Chaki picknick i Wilson park. Vi åt lax och ungstekt potatis. Lyssnade på musik och spelade yatsy.. Det var mysigt, fram tills det att klockan var över halv tio och svinkallt..

Tur att det är varmt på dagen iaf ;)


RSS 2.0