-

fan.


Lördagskvällen

Igår var jag på 20-års fest hos Amanda!
Det var en trevlig liten fest, med spansk trubadur! haha :)

Jag såg ut såhär;



Köpte för några dagar sedan linnet på Hm, det är så sagolikt fint. lite indianstuk. ;)

Sushi

Igår kväll gjorde jag och älskling sushi till fredagsmiddag! Det blev så¨fina allihopa och så goda att vi nog inte åt längre än 20 minuter, sen var de slut! haha :)



vi åt med pinnar, rakt från fatet! bästa sättet <3

tjejhjärtachai

Har precis tagit en dusch och snart ska jag bege mig ner till stan för att träffa mami och åka till Lund. Lund och vår kära och efterlängtade sy-kurs. Ni skulle bara veta så roligt det är där. Och alla tjejer är så himlans glada och trevliga. :) älskar tisdagskvällar ;)

Men innan jag tar och reser mig från min sköna balkongmöbel som just för tillfället agerar köksmöbel så ska jag fjanta mig lite till framför webcamen, läsa bloggar och dricka mitt nyköpta chaite. Blev grönt den här gången.


Thaimiddag

I fredags berättade jag för er att Chaki skulle laga mat till mig. Så jag tänkte visa några bilder på hur fint och gott allting blev! :)


Chaki var fokuserad i matlagningen och ville inte visa sitt vackra fejs i kameran tyvärr. ;)


kyckling med ingefärsris, koriandersoppa och någon kyckling- och rissås. Såååå hiiiimla gottt! :)

LW

Veronica var med i en tävling på facebook där man kunde vinna biljetter till en Lars Winnerbäckspelning på the tivoli i helsingborg. Spelningen var mycket sällsynt då det enbart var de 100 + varsin vän (alltså sammanlagt 200) personerna som fick gå på spelningen. Veronica varlycklig vinnare av de biljetterna och jag var den som fick följa med henne. Så i onsdags var vi där och jag kna lugnt säga att det var den bästa spelningen med honom någonsin!

Ungefär såhär såg det ut;



Fantastisk kväll! :D


Dinner for two

Nu är det äntligen fredag ännu en gång! Har sett fram emot just den här fredagen sedan förra fredagen faktiskt, för Chaki ska nämligen laga lyx-thaimiddag till mig. Han har såklart lagat mat till mig förrut, men detta känns speciellt på något sätt. Kanske för att det är i min nya lägenhet och för att vi är alldeles själva. :) Ska bli så himla mysigt. Han har avslöjat att det är något med kyckling och även ris såklart. Spännande.



Ha en fin fredagskväll! pos

En stor och deppig Ros-sockerkaka

Så tom, orkar jag städa sju timmar imorgon? Koka 50 liter kaffe? Göra sallad till 50 personer? Städa alla smutsiga toaletter? Städa äckelrökbåset? springa ut och torka råkaffetoaletten? Städa kontoren på lagret? Städa köket två gånger?

Nej men jag gör det ändå.

Va ser jag fram emot imorgon då?

Lyssna på mixmegapol från 6-8, medans jag städar köket helt själv, ganska mysigt faktiskt. att jag fixat god frukost! Att jag bara ska vara där 8h och inte 9h som vanligt folk arbetar. Att jag ska åka till Lund med världens finaste mami och gå på SYKURSEN! som jag saknat den sen förra veckan.

Vad ser du fram emot när det gäller morgondagen?

Hejdå nu ska jag baka en stor sockerkaka, som kanske just du blir bjuden på när den är klar.



ps. ida blonderade min utväxt idag, så fint blev det och jag känner mig fräsch igen :) ds.


Pannkakor

Igår kom Marcus  och Ida över till mig för pannkakslunch! Det blev pannkakor gjorda på kokosmjölk och banan!! Hur jäkla gott?

Här får ni receptet;
1 ägg
1 burk kokosmjölk
1½ dl vetemjöl
2 msk socker
1/4 tsk salt
2 bananer
smör till stekning

Vispa ihop ägg, kokosmjölk, mjöl, socker och salt i en stor skål.
Slanta ner bananerna i smeten.
Stek små pannkakor i sparsamt med smör.
Servera gärna med frukt, sjukt gott. Vi åt med sylt och egengjord sorbé.

Sorbén gjorde jag såhär:
ca 1dl frusna björnbär
ca 2dl frusna hallon
ca 2dl annanas och apelsinjuice
1 banan

MIXA och häll upp i små skålar. In i frysen tills pannkakorna är klara.



Gott ;)!


Retro kaffe.

Hann inte blogga igår, så det ska jag ta igen idag!

Ida kommer snart hit för att dricka kaffe, båda är nämligen lediga idag kan man väl säga! Kaffet kommer vi med all säkerhet dricka i mina nya kaffekoppar som jag köpte för endast 20:- av en man i höganäs i förrgår.

SKiTSNYGGA!



Synd att de bara är tvåstycken.

RSS 2.0