Strumpibyxor

Bonjour again. Måste säga att strumpbyxor är något av det finaste och underbaraste plagget som finns. Älskar strumpbyxor av alla slag. Fast okej, lite kräsen är jag nog när jag själv ska ha de på mig och jag har nog inte så speciellt många olika. Men det ska det bli ändring på tänkte jag idag och beställde ett par med stjärnor på!

 

Visst är de underbara? ♥


Kanelisar

Hej!

Igår var det lördag, den perfekta dagen för att baka i några timmar. Kanelbullar blev dagens bak för mig, Veronica och Ezzy. Degen blev perfekt, även fast vi knappt använde några mått. Vi gjorde tre olika varianter. Vanliga med kanelfyllning, kardemummafyllning och pecannötsfyllning. Det blev makalöst goda. Speciellt de med kardemumma i ♥ Det blev sammanlagt 98 stycken. Så nu bjuder jag på kanelbullsfika för den som vill ;)

 

Pok

cover all mix.

Har köpt en ny cover all mix. Använde den förr (nästan) varje dag i TVÅ år! och nu är blandfärgen helt slut.  Ungefär världens bästa produkt någonsin.


Rött <3

Har gjort om lite i mitt rum. Var trött på de gamla bokhyllorna. (Fick inspiration från Veronicas superfina nya lägenhet. Åh, jag vill ha den!) Har städat igenom rummet nu också, tyvärr så lär det väl vara en enda röra snart igen här.  



see u.

Ljusslinga

Igår var jag hemma hos Chaki och hjälpte honom att städa. Tidigare på dagen var jag på Ikea med mamma för att köpa en ny bokhylla till mitt rum. Förutom bokhyllan kom jag hem med två slgs ljusslingor. En till mitt rum och en till Chakis. Så igårkväll när vi var klara med städningen satt vi upp den på hans sängkarm. Såhär blev det!



om ni undrar så sover jag vid den röda kudden och Chaki vid den blå ♥


Men jag som trodde att?



2010-10-21

Körkonsert ikväll!

 

 

morgon+fika?

Godmorgon!!!! Klockan är snart halv nio och jag är hemma för att äta frukost. Har jobbat ett tag, sen gick jag hem till Chaki en snabbis och sov lite, sen skulle han till skolan och fråga ifall jag ville ligga kvar och sova.. Men kände mig hungrig så jag tänkte att det var lika bra att cykla hem och äta frukost hemma.. Han har inte världens bästa smak när det gäller frukost. hihihi :P <3 I eftermiddag ska jag träffa Ida. Kuuuul! Var några dagar sen sist. Alltid mysigt med eftermiddagsfika in da city!


Såhär såg det ut sist när jag fikade med Ida!



jubjub.

2010-10-13

Halloj! Sitter och har ont i näsan när jag andas. Känns inte okej, men vad ska man göra annat än andas och bara vänta tills det blir bra? Ingenting. Hoppas att det går över snabbt i alla fall och inte blir värre. Har inte lust att bli sjuk nu när vi ska till farmor på fredag. Har haft en ganska lugn dag. Har varit ända sedan jag gick upp i morse. Men har ändå inte tagit en tupplur. Dumt, för nu kommer jag vara jättetrött när jag är hemma och Chaki och ska kolla på "Nyckeln till frihet". Jobbandet idag gick fort, tänkte inte så mycket på hur trist det var så jag bara körde undan. Skönt! Har inget speciellt att bjuda på, men ni får fyra uppiggande webcambilder som jag tog för några minuter sedan!

jubjub och godnatt!



blev bara värre och värre miner! godnatt igen.


2010-10-12

Hej!

Just nu undrar jag hur mitt liv kommer se ut om ungefär två veckor. Som ni vet jobbar jag varje veckodag. Är en söt liten städerska som går upp halv fem på morgonen. Jag trivs inte så bra med det. Inte bara jobbet som så, utan för att jag faktiskt måste gå upp så himlans tidigt. Det känns inte riktigt okej faktiskt. Försöker komma på vad jag vill göra istället och jag borde börja söka andra jobb nu, annars måste jag tacka ja till nästa städjobb. Jag vet att jag inte borde klaga ett endaste dugg. Jag ska vara glad över att jag har ett jobb. det är så många ungdomar som går arbetslösa. Men jag känner faktiskt såhär. Och jag känner mig inte precis pigg någon tid på dygnet tyvärr. Jag lägger mig kanske en aning för sent, men absolut inte senare än 23. Borde testa att lägga mig 22. Nej, nu ska jag åka till Chaki.

En sak till. Om jag inte jobbar om två veckor tänkte jag gå en sykurs!


vi 2

Förra veckan när jag och Chaki firade vara två år tog jag en del fina bilder som jag tänkte visa er.



bilderna blev en aning otydliga. Men jag gillar dem. De trå nedersta är tagna med min fisheyekamera, och jag tycker inte att de blev speciellt fisheye-iga. Men det är bara bra, för denna gång ville jag inte det.

Kvällen var jätte mysig och Chaki och jag åt jätte mycket tårta. Vi sprack nästan. Resten av kvällen blev till mys som ni kan sen på det sista fotot! :)

hörs snart igen.. jub

Min Chaki <3

För exakt två år sedan idag blev jag Chakis flickvän. Då hette han förvisso inte Chaki, utan mer Chakris. Men det har vi ändrat på litegrann. Känns helt underbart att det fortfarande är vi och jag hoppas att det alltid kommer vara så ♥ Ikväll ska vi i alla fall fira med tårta! Jag beställde en Opera På Fahlmans, dyr som attan men det är det värt.. en sexbitars, vi ska äta den med varsin matsked.




RSS 2.0