Godmorgon

Godmorgon!! Nu ska jag iväg och äta frukost med mamma någonstans, vi har inte bestämt var vi ska äta någonstans, men det dröjer nog inte så länge till för vi är jättehungriga!! :)

Kommer bilder senare!

jubjub. ps. vädret är helt underbart här idag ds.


Bye bye beautifull hair....

Nu har allt löshår åkt ut, och så kommer det nog förbli. Mitt eget hår har blivit lite slitet i topparna och jag hade en rejäl tova i nacken som jag efter mycket balsam och slitande lyckades få ut.. Så nu ska jag nog snart boka tid på Saks, för lite toppklippning och imorgon eller på onsdag ska jag blondera den fruktansvärda utväxten.. Förr eller senare kommer jag nog sy på klippsen på löshåret igen, så kan jag använda det så ibland istället.. Om några år har nog mitt hår växt till sig lite.. Minst 20 cm till vill jag ha det!!!!


Gud, så fint det var i början!!!! :( ♥  Visar hur mitt ser ut när det är nyblonderat.

godnatt. jubjub

Rött och rosa.

Nu är den min! åhh, den är så fin!!! Håller ni inte med?



åh!!!!


Oh mon dieu

bonjouuuur!!!! ca va? ca va tres bien.. blö blö, chan go yu nai? pardon? Chan Go Yu Nai? excuse moi, je parle francaise. Ka, ka.. öööh...

jaja, idag (den 25e Augusti) fyller min älskling 21 år! Han blir såååå gammal, host host... enligt honom själv i alla fall.. men för mig är han bara en liten tassmänniska.. Omg, va söt han är.. Jag väckte honom kring 10, sjöng lite och hade tänt kräftljuset som de brukar ha i köket.. och så fick han öppna sin present. En ursnygg tröja hade jag köpt till honom. Han blev glad, fast när han testade den lite senare, var den en aning för liten, så jag har bytt den till en medium nu.. :)
åhh, och idag berättade Chaki för mig att han är sugen på att köpa ett par docktor Marteens kängor. åhh, så fint om han hade haft det!!!!

mm, så ja, har hängt lite med Chaki, och nu på kvällen var jag och Ezzy på gymmet. Hon ville följa med.. Jag brukar vara där ca 40 minuter, men nu när hon var där provade vi alla möjliga maskiner, så vi var där i nästan 1,5 timma.. :) hihi, till kvällsmat blev det pesto pasta, som vi brukar äta på tjejmiddagarna, och nu ska jag snart sova..


ska visa en bild på min vackra stringhylla som äntligen kommit upp på väggen!!


jubjub.

Löshår.

Haj! Nu har jag haft mitt underbara löshår i i ca 6 veckor så det börjar gå mot "ta ut tider" usssh, jag vill inte, det är så mysigt med långt, tjockt hår. Önskar dock att det var av lite annan kvalitet.. Lite mjukare liksom, mer scandinaviskt.. Mitt är italienskt, så det är ganska strävt.. I vilket fall, igårkväll tog jag ut det översta lagret, det hängde bara och såg mest schabbigt ut. Men resten kommer jag ha i någon vecka till. Det är fortfarande finfint när det är uppsatt i en fläta till exempel.


Halsont.

Hej! Igår natt när jag sov hos bibi, hade jag lite lite ont i halsen.. sen igår på dagen kände jag också av det... Åt massa frukter och drack c-vitamin och tog alvedon innan jag lagt mig.. Men inatt sov jag inte så bra.. vaknade ca 05.30 för att sedan läsa två kapitel i "en geishas memoarer" som förövrigt är en låååång och underbart bra bok. Det tog mig ca en timme att läsa de två kapitlen och nu har jag nyss ätit en liten frukost bestående av jordgubbste, knäckebröd med avokado och en apelsin. Känner fortfarande av halsontsymptomen och funderar på att investera i Ecinaforce. Ska i alla fall göra ett besök på både hälsokosten och apoteket för att se vad de rekommenderar.



jubjub.

Berlinpics del 2

Här kommer några Berlinbilder till :)


M och I vid Fridenaustation.


Vi åt Dönerkebab (kyckling ofc!) till lunch. Hur gott som helst.


Det började regna...


haha, vilken min.. aja, vi såg det gamla flygministeriet..


Här stod Bunkern.. (Några besök vid olika sevärdheter helt enkelt.)


Skotthålskyrkan.. vet inte vad den heter.. Enorm var den iallafall


Efter det besökte vi ett köpcentrum...


Detta var inte lika gott som det såg ut... Vår middag iaf.


Efter det åkte vi hem för att slappa lite..


För att sedan gå ut igen.. Vi tog dock inte med oss någon kamera då..


Här är lite av det som jag shoppade under de två första dagarna...


Nästa daaag..


sista heldagen, åt vi frukost på ett litet mysigt café precis där vi bodde.


Efter frukosten åkte vi in till Kreuzeberg? tror jag det var för att gå till kiloprisbutiken..
Så coolt, jag köpte två nattlinnen för endast 13 svenska kronor.. haha helt sjukt billigt.


Vi åt pasta till lunch..
(scampi är så gott)


Åkte buss någonstans.


Besökte Europas näststörsta köpcentrum (tror jag det var :P) Marcus blandade Jelly Beens


Marcus köpte lego!!!! :)


Idas och Min underbara jordgubbssmoothie ♥


Vi åkte på fotoautomatjakt.


Men först skulle vi mata möss.


fotoautomatikus ♥


Kvällsmaten bestod av vietbox. grrr, så gott.


Kvällen avslutades med picknick i vardagsrummet.. Mest därför att vi inte hunnit använda filten i en park.. Men detta gick minst lika bra, och var minst lika mysigt.


Nästa dag åkte vi hem... :( <3

Detta var vårt Berlinäventyr, och jag hoppas inte att det var det sista. U gotta love that city..

jubjub.



Fredriksdalsmys

Söndagar är verkligen veckans tråkigaste dag. Men! Det kan man ändra på, och det gjorde vi idag. Jag, mamma, pappa och Ezzy tog en tur till Fredriksdal för att titta på djuren, blommorna och fika! Hur mysigt som helst...



Så var det med det. Nu står det en broccolipaj i ugnen, så snart ska vi äta middag!

Skriver mer senare.
jubjub.

boyfriend

Igår var det fredag och då såg jag ut såhär när jag gick till min boyfriend.


Snart sovdags

Godkväll.

Ska berätta lite snabbt om min dag. Jag vaknade upp hos älskling, som hade ont i magen.. Har han haft nu in två dygn (nu verkar han dock må bättre, vilket såklart är bra) Jag gick hem till mamma och Ezzy vid 12tiden, och då stod lunchen klar på matbordet. Härligt. På eftermiddagen åkte mamma iväg och spelade bridge. Då gick jag och Ezzy ut för en liten shoppingtur i stan. Vi hittade några snygga plagg som vi köpte, men vi sparade oss såklart till välaturen som äger rum imorgon tillsammans med Ida. ;) Sedan mötte vi upp en trött men glad Veronica som vi fikade med. Det blev en smörgåsfika på esperssohouse!! Strax efter sju mötte vi upp mami för att gå och handla middag på ica. Det blev falukorv/sojakorv med färsk pasta! Skiiiiitgotttttt ♥ Senare på kvällen har vi suttit och kollat i kokböcker. Pratade och jämförde med amerikanska maträtter osv. himla roligt!! :D Nu ska jag snart sova. Det är en ny dag imorgon också. jubjub.

Myskväll hos syster.

Hej! Igårkväll var vi på mys/filmkväll hos syster! Här kommer lite bilder :)


Jag såg ut såhär ungefär, fast satte upp håret i en toffs istället.


Vi åt lax och nypotatis..


och sallad och romsås.


Snackade engelska hela kvällen såklart och åt kladdkaka till efterrätt.


Ezzy, jag och Marcus gick och hyrde -The eurotrip- En sjukt rolig film! ^^

Så var det med den kvällen.
Hörs senare. jubjub.

Candy bonbon godis smack!

Äter klubba och leker med min kamera. Det är såhär man får underhålla sig när man är stuck in the home.. haha nejdå, det är ingen fara.. om en timme kan jag gå till min älskade boyfriend!!! Mamma kommer hit klockan 22.30 när hon har spelat bridge.. Så då kan jag gå, vill inte lämna Ezzy själv kvar här hemma. Givetvis måste det inte alltid vara folk hemma när hon är här men nu i början liksom. Känns lite tasktigt att bara lämna henne här, höhö ^^



Idag har Ida och Marcus varit här på middag. Jag lagade thaigryta med yasminris till oss. Det blev gottigotti!

Ha det fint, jubjub.

Shopping.

Den senaste tiden har jag knappt köpt några klädesplagg. Känns bra, för jag har redan en smockfull garderob haha! Istället köper jag mer prylar. Sånt som är fint bara för att det är fint och användbart. Men även saker jag tänker använda när jag flyttat hemifrån. Så idag när jag, Ezzy och mamma var i Helsingör för att äta lunch hittade jag en fin godisskål!


45 dkk = 58 sek (typ)

hittade även klistermärken och cupcakesformar.



fint va? :)

Helsingörsbesök.

Åker till Danmark med mami och Ezzy!



jubbbb.

Alfapet på engelska

hej, man lär sig något nytt varje dag. Speciellt nu när Ezzy har kommit till oss. Vi låg på latsidan typ halva dagen idag, men vid 18tiden åkte hon, jag och mamma till Marcus, Ida och Fritz för lite swedish fika. Det blev en hejdundrande fika med massa godsaker. Efter det kollade vi på bilder från island och efter det tittade vi på tv och åt nötmix. gott! Sen kom vi på att vi kunde spela alfapet. Självklart då på engelska. Ida och jag segrade, Ezzy kom tvåa, mamma trea och Marcus sist. Nu är vi hemma och har nyss druckit te och ätit mackor. Ligger just nu och segar i sängen. Ezzy sitter nog vid facebook och mamma har lagt sig.

Tänkte bara slänga upp en bild från när vi var på Roxette i lördags.

älskar bilden, den är så full av liv och glädje. <3

jubjub.

Berlinpics

Förra inlägget blev ett Mega-inlägg! här kommer lite Berlinpics ♥


sovplats ;)


s-banh?


här börjar 4dagars extrempromenad.


intimes. första riktiga restaurangbesöket.


Hungriiiiga.


Flammkuchen. inte pizza :)


promenix med härliga pics på fina byggnader.


första kvällen avslutades med en yoghurtglass som inte var lika god som den såg ut.

Första riktiga dagen.

Fix inför dagen!


mot s-banh?



Vi yrade runt lite överallt.


billig thaimat in my heart.



Berlinmuren.


Sen var det vilo/fikadags


och, nej klockan var inte så mycket.


ut på stan igen.


klättervägg mitt i stan?


ännu mer god mat. detta var jättegott ♥


Detta var resdagen, och första riktiga dagen på vår Berlinresa. Kommer upp fler bilder vid ett annat tillfälle.

jubjub.


Eric och Roxette

Nu har Eric och pappa åkt till Stockholm. De åkte imorse vid 6 och imorgon åker Eric till Florida. Var så himla ledsen. Visste att jag skulle börja gråta. Hela floder rann ur ögonen på mig. Jag menar vi har alltid bott ihop, och varit så jädrans tighta. En vardag utan honom blir som keso utan majs. (höhö ♥) Blir så känslig när det är något sånt här. Men nu tänker jag bara på mig själv. Han kommer säkert få ett himla roligt och lärorikt år. Förstå vilken bra engelska han kommer prata när han kommer tillbaka. Rena rama amerikanaren. Han är ju så himla pratglad och social.

Förövrigt så har jag ingen aning vad jag ska göra idag. Ligger i sängen och har inte ätit någon frukost än. Esmeralda sover fortfarande. Om jag inte hittar på något annat så ska vi nog föresten åka och handla mat med mamma. Behöver fyllas på hä hemma nu! Har inte kunnat äta gröt till frukost på hur många dagar som helst. Så trist. Är jättesugen.

HAr en annan lite mer trevlig sak att berätta om också. Jo igår så var vi nämligen på Roxettekonsert. Jag, Eric, pappa och Esmeralda. Vi åkte till Halmstad strax efter 13, kom dit ungefär 14.30. Insläppet var klockan 17 så vi ille ha bra platser i kön. Förvånade som vi blev var det extremt lite människor som köade. Vad kan det ha varit runt 200 pers kanske. Så vi hamnade långt fram. Kön började inte packas på fören en pyttestund innan insläppet så vi hade kunnat åka till Halmstad senare. När kom in på konsrtområdet gick jag fram för att titta efter en snygg t-shirt. Alla var typ skitfula, haha, men jag köpte en tygkasse som var fin och några coola pins. Essy och jag sprang därefter och ställde oss långt framme vid scenen, medan pappa och Eric yrade runt konsert området. Fick höra senare att de åt också.. Hmms, jag och Essy stod ungefär 4 timmar och väntade och väntade och väntade... Och vi blev hungrigare och hungrigare .... Två förband spelade också. Det första spelade klockan 19.00-19.30, sen hände ingenting fram till 20.00 då det andra bandet började spela. De spelade också en halvtimma. klockan 21 kom Roxette in och alla jublade. Åhhhh! De var såååå bra! Dansade, hoppade och sjöng så in i. De var helt fantastiska. De spela både nya och gamla låtar. Mest gamla. Men det var bra tycker jag, för det är dem man vill höra. De gick ut en gång, och kom in i igen.. Sen gick de ut en andra gång och då ställdes det in ett trumsett(stavning?) till.. Ingen fattade någonting. Sen kom Per in själv på scenen och spelade trummor... haha nejdå! Han gick fram och sa något i stil med. -En faktastisk kväll som denna, ville vi göra en liten surprise! Här kommer Gyllene Tider! Alla började vråla verkligen. Stämningen blev ännu lättare och jag hoppade ännu mer. De köre Juni, juli, augusti och Sommartider. Sen avslutade de med När alla vännerna gått hem. Då kom Marie och Resten av "Roxettebandet" in. Marie sjöng andra versen och hela publiken svajade. haha :) Sen vinkade dem hejdå och tack för ikväll. JAg och Essy var hungriga och hade ont i både rygg och ben. Vi mötte upp pappa och Eric vid bilen. Konserten slutade ca. 22.40. Vi var vid bilen 23. Sen tog det en hel eviiiighet innan vi kom ut på stora vägen. Köerna var enorma. Vi kom ut på stora vägen 24.. En hel timmes väntetid alltså! Helt sjukt. Väl tillbaka i Helsingborg strax innan 01, åkte vi till McDonalds för att köpa Drive in. Vi var totalt utsvultna haha, iaf jag och Essy som inteätit på typ 8-9 timmar. och då baka macka och melon, innan det frukost. När vi kom hem ååååt vi. Jag åt Kycklingburgare.. så gott :P hihi... Äter ju somsagt kyckling och fisk. Sen la jag mig och sov, det gjorde pappa och Essy också. Eric gick däremot ut för att säga hejdå till sina kompisar och sen gick han hem till mamma. och sen vaknade jag av att väckarklockan ringde 05.45 och av att Eric letade efter skivor i på mitt rum. Efter det satt Eric och jag och pratade, och ca 06.10 gick papi och Eric. Jag bölade och somnade om. Nu är jag vaken och skriver detta.

Som sagt så läggs det snart in bilder här från Berlin. vi hörs kanske senare idag. Kommer inte ha så mycket att göra ändå så. jubjub.

Eftermiddagsfika

Sitter hemma hos Ida och ska fika lite. Blir nog te och melon i think! Tidigare idag har jag hängt med Chaki. Han följde med mig till Arbetsförmedlingen, höhö, och jag kollade på massvis av jobb. Ska dock inte skriva in mig där. Söker jobben på egen hand. Och ja, jag vet vad det innebär..
Skriver mer ikväll, ska visa bilder från Berlin :)

Göteborg!

Godmorgon! Medan jag inte har bloggat så har jag gjort några olika resor här och var. Göteborg med Ida över en halvdag var en av dem. Här kommer några bilder på det!


Vi åkte bussen som Idas pappa kör. Resan var egentligen gjord för de som ville till Liseberg, och vara med i nåt tvprogram med Lotta Engberg? tror jag det var. Men ida och jag hängde på stan istället. :)


Jag hittade två par fina skor på H&M för en billig peng.


Vi hade fint väder.


Jag satt mig och slappade i en "fat boy" kallas dem väl? haha


Till kvällsmat tog vi med oss asiatisk mat. Här väntar vi på att maten ska lagas!


Vi satte oss i en park.


Vi satt där säkert jättelänge, och vi ville inte gå därifrån.. Det var ju så mysigt.


Men tillslut vandrade vi vidare.. Vi var fikasugna. och kag drack en ny uppfinning, Telatte.


Viiiii.


Vi insåg att det skulle dröja ett bra tag innan bussen skulle gå.. Stan hade stängt och vi ville inte bara yra omkring. Så det fick bli en minifika till. Ett delat glas juice. Ida var glad :)


Och efter det kom vi på den fantasktiska idén att gå tillbaka till Liseberg där bussen senare skulle åka. Vi hade tängt ta spårvagnen, Men eftersom att vi hade så mycket tid kvar kunde vi lika gärna gå.


Sen gick solen ned över Göteborg,och vi sa hej då för den här gången.
En fin miniresa med Syrris Ida. :D

MEN! "resan"/äventyret/eller vad man ska kalla det, fortsatte dagen därpå!


Jag sov över hos Fritz och Ida. (marcus befann sig i London tsm med Eric.)


Vi fixade iordning oss och stack till Väla för en fika och för att ta igen shoppingen som inte blev av (iaf för Idas del) i Göteborg. :) Yes, nu var det iaf slut med denna vackra saga.

Hörs senare. jubjub.




Esmeralda.

Heeeej kära Niwatoriibloggläsare! Jag har varit lite upptagen den senaste tiden osv. Nu ska jag börja blogga igen! Idag kom Esmeralda, den amerikanska utbytesstudenten som ska bo hos oss till mitten av Januari. Känns jättekul och hon är verkligen en glad och lättsam person. Hon har varit ganska trött hela kvällen, eftersom hennes resa varade i ca 24timmar. Extreeeeemt långt att åka. Imorgon åker hon till Höganäs på ett läger. Hon kommer tillbaka redan på fredag. Lägret började nämligen rean i måndags, men hennes resa till Sverige blev lite försenad så därför har hon missat en massa dagar tyvärr. Själv ska jag baka muffins i amerikanska muffinsformar. Vi ska ha ett litet avskedsparty för Eric innan han åker på måndag. Åhhh, kommer sakna honom så mycket. Pappa och eric var i Stockholm igår och fixade det allra sista inför resan. Med passet osv. Spännande för honom.

Skriver mer imorgon. jubjub.

RSS 2.0